Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Fotokaamera 1 J1, Nikon

Fotokaamera 1 J1, Nikon
  • Fotokaamera 1 J1, Nikon
  • Fotokaamera 1 J1, Nikon
  • Fotokaamera 1 J1, Nikon
  • Fotokaamera 1 J1, Nikon
  • Fotokaamera 1 J1, Nikon
  • Fotokaamera 1 J1, Nikon
  • Fotokaamera 1 J1, Nikon
  • Fotokaamera 1 J1, Nikon

Fotokaamera 1 J1, Nikon

Tootekood: NIKON1J1WHITEKIT Tootja: Nikon
399.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Ülikiire automaatse teravustamise CMOS-andur, pidev pildistamine kiirusel kuni 60 kaadrit sekundis, väike korpus ja vahetatavad objektiivid on saadaval laias värvivalikus, Murrangulised võtterežiimid: liikuv foto ja nutikas fotovalija, selged menüüd, lihtsalt juurdepääsetav režiiminupp ja sisseehitatud välk

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Nikon 1: arukas ja lihtsalt kaasaskantav kaamerasüsteem. Sel on hulk spetsiaalseid kompaktseid 1 NIKKORi vahetatavaid objektiive. Valmistatud uue kiiruse, lihtsuse ja kasutusnaudingu taseme toomiseks maailma jäädvustamisel.

CX-formaadis CMOS-pildiandur: tagab vapustavate fotode ja videote tegemiseks vajaliku töövõime. Pakub täiuslikku tasakaalu seadme suuruse, kiiruse, valgustundlikkuse, eraldusvõime ja teravussügavuse vahel. Võimaldab isegi kiiresti liikuvatest objektidest igas valguses kaunilt detailsete 10,1 megapiksliste piltide tegemist.

Ülikiire automaatse teravustamise süsteem:
teravustab nii kiiresti, et saate viivitusteta õigeid hetki jäädvustada. Sel on püsivalt teravate tulemuste saavutamiseks hämmastavalt palju fookuspunkte. Lülitub kohe säravate või liikuvate objektide jaoks faasi tabamise automaatse teravustamise ja liikumatute või halvasti valgustatud objektide jaoks kontrastitajuga automaatse teravustamise vahel.

EXPEED 3 pilditöötlus: välja töötatud pakkuma senikogematuid kiirustasemeid ja töövõimet mis tahes olukorras. Varustatud kahe võimsa mootoriga, mis suudavad töödelda pilte ennenägematu kiirusega 600 megapikslit sekundis. Pakub parimat müravähendust ja võimaldab kasutada kaamera murrangulisi võtterežiime.

Välkkiire pidev võtterežiim: tagab täiseraldusvõimega pildid kiirusel kuni 60 kaadrit sekundis, seega pole ükski liikumine jäädvustamiseks liiga kiire. Kui soovite kaadri teravustada konkreetselt ühele objektile, nt lapsele või lemmikloomale, suudab kaamera neid jälgida ja jäädvustada täiseraldusvõimega pilte kiirusel 10 kaadrit sekundis*3.

Liikuv foto: muudab liikumatud pildid ainsa klõpsuga elavaks. Kasutage ära kaamera töötlemiskiirust korraga aegluubis video ja liikumatu pildi salvestamiseks. Pärast võtte tegemist ühendab see kohe need kaks asja elava pildi loomiseks ja enneolematul viisil hetke tabamiseks.

Nutikas fotovalija: alati saab parimad võtted. Teeb enne ja pärast katiku vabastamist 20 suure eraldusvõimega pilti ning salvestab viis parimat, mille seast valida. Pilte soovitatakse vastavalt näoilmele, kompositsioonile ja fookusele.

Täiustatud videosalvestus: võimaldab filmimise ajal täiseraldusvõimega*1 fotot teha salvestamist katkestamata ja dramaatilise efekti saavutamiseks saate filmida eriti aegluubis. Saab salvestada täiskõrglahutusega videoid ja faasi tabamise automaatse teravustamise süsteem teeb suurepäraste liikuvate stseenide tabamise lihtsaks.

Rabav, minimalistlik kaamerakujundus selle parimal kujul: tugev, aga kerge korpus, mis on saadaval erinevates värvitoonides. 7,5 cm (3-tolline) 460 000-punktine LCD-ekraan laia vaatenurga ja kaitseklaasiga.

Intuitiivselt kasutatav: selged menüüd, minimaalselt nuppe, sisseehitatud välk ja lihtsalt juurdepääsetav režiiminupp kiireks juurdepääsuks võtterežiimidele. Kui te ei taha millegi peale mõelda, saate pildistada automaatrežiimis ja lasta stseeni automaatsel valijal teile sobivaimaid sätteid valida.

Sisseehitatud välk: tagab vajadusel lisavalguse. Sobiv siseruumides pildistamiseks või piltide pehmendamiseks, kui päike on objekti taga. Loodud koos kaameraga ja tagab täiuslikult säritatud tulemused.

Täiendatav süsteem:
1 NIKKORi vahetatavad objektiivid sobivad peaaegu iga tüüpi stseenide jaoks, on optimeeritud videote salvestamiseks ja need on parimaks kaasaskandmiseks kompaktse kujundusega.

FT1-paigalduse adapter: kinnitub kaamera 1 kinnituse külge, et saaksite kõiki NIKKORi ühe objektiiviga peegelkaamerate objektiive kasutada. Erinevate objektiivide proovimine on suurepärane võimalus stseeni pildistamise viisidega eksperimenteerida ja AF-S või AF-I NIKKORi objektiivide kasutamisel saate endiselt täiel määral kasutada Nikon 1 suurepärast automaatse teravustamise süsteemi*2.

Nikon 1 Short Movie Creator: loob automaatselt fotodest ja videotest lühivideod. See on uskumatult lihtsalt kasutatav ja säilitab kõikide fotode või filmitud materjali kaadrite kvaliteedi. Videod saavad olla kuni 30 minuti pikkused ja saab valida paljude stiilide seast.

Tagasi

  • Kaamera

    protsessor EXPEED 3
    efektiivseid piksleid 10,1 Mpx
    foto suurused 3872 × 2592 px
    ISO tundlikused ISO 100–3200, 6400
    iseteravustamispunktide arv 41
    särivahemik: 1/4000–30s
    sarivõte 10 kaadrit sekundis
    LCD ekraan 3 "
    Live View Jah
    näotuvastus Jah
    salvestusformaadid JPEG, RAW, JPEG+RAW, MOV
    video salvestamise kiirus kuni 60 kaadrit sekundis
    integreeritud mikrofon Jah
  • Objektiiv

    nimetus 1 NIKKOR VR 10–30 mm f/3,5–5,6
    objektiivi tüüp zoom-objektiiv
    stabilisaator Jah
    objektiivi konstruktsioon 12 elementi 9 grupis
    fookuskaugus (35 mm ekv.) 27–81 mm
    maksimaalne ava 3,5
    minimaalne ava 16
    minimaalne teravustamiskaugus 0,2 m
    pildi nurk 77°–29°40'
    filtri keerme läbimõõt 40,5 mm
    objektiivi pikkus 5,75 cm
    kaal 115 g
  • Mälukaardilugeja

    toetab mälukaarte SD, SDHC, SDXC
  • Liidesed

    AV väljund (PAL/NTSC) Jah
    HDMI Jah
    USB-A 2.0
    Jah
  • Mõõtmed

    kere kaal 277 g
    kere kõrgus 6,1 cm
    kere laius 10,6 cm
    kere sügavus 2,98 cm
  • Toide

    aku tüüp EN-EL20
    toide aku
  • Üldised parameetrid

    kaamera tüüp Hübriid
    tootja Nikon
    värv valge
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.