Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

3D 48" Full HD LED LCD-teler, Philips / Ambilight 4

3D 48" Full HD LED LCD-teler, Philips / Ambilight 4
  • 3D 48" Full HD LED LCD-teler, Philips / Ambilight 4
  • 3D 48" Full HD LED LCD-teler, Philips / Ambilight 4
  • 3D 48" Full HD LED LCD-teler, Philips / Ambilight 4
  • 3D 48" Full HD LED LCD-teler, Philips / Ambilight 4
  • 3D 48" Full HD LED LCD-teler, Philips / Ambilight 4
  • 3D 48" Full HD LED LCD-teler, Philips / Ambilight 4

3D 48" Full HD LED LCD-teler, Philips / Ambilight 4

Tootekood: 48PFS8109/12 Tootja: Philips
1499 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Õhkõhuke Androidiga Full HD teler koos neljakülgse Ambilight 4 

Kinnitage turvavöö: Philipsi 8100-seeria viib teid seiklusele. Android operatsioonisüsteem tagab ülikiire töötlemise ning tänu sellele on Smart TV navigeerimine lihtsaimast lihtsam. Õhkõhuke disain - see teler näeb välja ja ka on tõeliselt kiire.

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Neljakülgne Ambilight 4 
Te olete loonud kodu, mis on enamat kui vaid maja, miks siis mitte valida ka teler, mis on samuti soe ja kutsuv? Philipsi hämmastavaima Ambilight tehnoloogia abil projitseeritakse teleri neljast küljest eriti lai valguskuma ekraani ümbritsevale seinale, nii et ekraan tundub palju laiem ja vaatamiskogemus veelgi parem. Teler justkui hõljuks õhus. Värvid, erksus ja põnevus kanduvad ekraanilt üle ka teie elutuppa, pakkudes niimoodi põnevamat, intensiivsemat ja kaasahaaravamat vaatamiselamust. 

Õhkõhuke profiil 
Vahel on vähem rohkem. Eriti, kui tegemist on teie teleri paksusega. Just seetõttu on Philipsi õhkõhukesel teleril Philips Razor Slim meie kõige õhukesem, selgejoonelisem ja peeneim serv. Mõne nurga alt vaadates seda peaaegu ei paistagi - samas on see kõige esimene asi, mis inimesi tuppa astudes lummab. 

Modern Edge Feet välimus 
Uut telerit kavandama asudes kaaluvad meie meeskonnad kõiki aspekte - alustades tehnoloogiast ja lõpetades disainiga. Meie uuendustlik telerialus on loodud selliselt, et teleri alla - sinna, kus tavaliselt on teleri jalg - tekiks ruumi ning vaatamiselamus muutuks veelgi kaasahaaravamaks. Tulemus? Kindlalt seisev, tulevikku vaatav teler. 

Autentsed materjalid 
Teie kodu väljendab teie stiili. Seetõttu valisid meie disainerid kujundusse vaevu hoomatavad ja õrnad värvid ja viimistlusmaterjalid, mida on kombineeritud ehedate kvaliteetmaterjalidega nagu alumiinium. Tänu sellele sulanduvad meie telerid hästi teie interjööri. 

Perfect Pixel HD 
Oma auhinnatud lahendusega oleme viinud kõrgeraldusega pildikvaliteedi täiesti uuele tasemele. Olenemata sellest, kas naudite mänguelevust või õhtut oma lemmikfilme vaadates, Philips Perfect Pixel HD tagab enneolematu selguse. Rikkalikud ja elavamad värvid ning sügavamad mustad ja heledamad valged toonid - iga detail on nauding teie silmadele. 

800 Hz Perfect Motion Rate 
Miski ei ületa videomängudest, kiiretempolistest spordiüritustest või märulifilmidest saadavat adrenaliinisööstu. Seetõttu on Philipsi teleril 800Hz Perfect Motion Rate, mis võimaldab teil nautida liikuvate piltide kõige sujuvamat esitamist. Sest kuigi teie pulss võib hüpelda, ei tohiks seda teha aga pilt. 

Google Play™ Store 
Tundke end nagu laps kommipoes. Nautige hõrgutavat valikut rakendustest, mängudest ja kõikidest muudest maiustest, mis on saadaval Google Play™ Store'is - nende hulgas näiteks Chrome™ brauser, YouTube™, Google Movies, Google Music, sotsiaalvõrgustiku rakendused ja veel palju muud - kõik teie Android™-iga teleris. 

Twin Tuner 
Enam ei ole vaja tülitseda selle pärast, mida vaadata. Meie kaksiktuuneriga saate vaadata oma lemmikseriaale ja jalgpallivõistlust - ja seda kõike korraga. Meie salvestusfunktsiooniga saate teleri vaatamise ajal salvestada mõnda teist programmi - nii on teil alati võimalus ka hiljem midagi toredat vaadata. 

Nutikas interaktsioon 
Teleriga suhtlemine ei ole iial nii lihtne või lõbus olnud. Meie täiesti intuitiivsel kaugjuhtimispuldil on kõik tavapärased asjad nagu kiirvaliku nupud, kursor, hiirele klõpsamise funktsioon ja klaviatuur tagaküljel - ja rohkemgi veel. Soovite heli vaiksemaks keerata? Selleks võite lihtsalt käega vehkida (pulti ei ole tarvis!) ning telerisse sisse ehitatud kaamera tuvastab käeliigutuse ja reguleerib helitugevust teie soovile vastavalt. Te ei soovi kasutada klaviatuuri? Rääkige kaugjuhtimispulti ja tulemused on näha teleriekraanil! Tõeliselt nutikam kogemus! 

Sisseehitatud Smart Camera 
Nüüd näete seda, nüüd aga mitte! Philipsi tark kaamera on diskreetselt peidetud teie teleri raami all, koormamata nii teie teleri lihtsaid piirjooni. Kui alustate Skype™ kõnet või kasutate žeste oma teleriga suhtlemiseks, lükkab see mugavalt ühe nupuliigutusega end raamist välja.

Tagasi

  • Ekraan

    ekraani diagonaal 48" / 122 cm
    ekraani tehnoloogia
    3D LED LCD
    ekraani resolutsioon
    1920x1080 Full HD
  • Funktsioonid

    Smart TV Jah
    USB mälupulgale või välisele kõvakettale salvestamise võimalus Jah
    seadmete ühilduvussüsteem
  • Pildiparandus

    televiisori taustvalgustus
  • Heli

    heli võimsus (RMS)
    30 W
    helitehnoloogiad Incredible Surround, Incredible Surround 3D, Clear Sound, Auto Volume Leveller, Dynamic Bass Enhancement, DTS premium
  • Liidesed

    HDMI 4 tk
    kõrvaklappide väljund Jah
    optiline väljund Jah
    LAN (võrguliides, RJ45) Jah
    USB-A 2.0
    3 tk
    WiFi Jah
  • Mõõtmed

    kaal
    13,6 kg
    kaal ilma jalata 13,2 kg
    laius 110,5 cm
    kõrgus 65,7 cm
    sügavus 19,5 cm
    kõrgus ilma jalata 62,7 cm
    sügavus ilma jalata 1,3 cm
    VESA kinnituse suurus 200 x 200
  • Üldised parameetrid

    energiaklass
    A+
    tootja Philips
    eriomadused Android OS: 4.2.2 (Jelly Bean)
  • Tarkvara

    operatsioonisüsteem
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.

Tagasi

energy-label

Täpsemalt:

A+Seadme tõhusus on märgatav ainsa pilguga.
Tõhususklass on standardiseeritud klassifikatsioon, mis on kasutusel kogu Euroopas ja mõistetav vaid ühe pilguga. Tooteid saab otseselt võrrelda klasside A+ (kõige energiasäästlikum) kuni F (kõige energiakulukam) järgi. Tõhususklassi klassifitseerimise aluseks on võetud aastane energiatarbimine, mis arvutatakse välja mitme erineva parameetri põhjal.

Aastane energiatarbimine.
Aastane energiatarbimine sisselülitatud seisundis, väljendatud kilovatt-tundides aasta kohta.

122/48
Ekraani diagonaal.
Ekraani nähtava osa diagonaal sentimeetrites ja tollides.

Elektritarbimine.
Sisselülitatud seisundis elektritarbimine vattides.

Väljalülitatud seisund.
Kuvatakse televiisorite puhul, millel on selgesti nähtav lüliti, mis väljalülitatud asendisse viimisel lülitab televiisori seisundisse elektritarbimisega mitte üle 0,01 W.

Väljalülitatud seisund.
Kuvatakse televiisorite puhul, millel puudub selgesti nähtav lüliti, mis väljalülitatud asendisse viimisel lülitab televiisori seisundisse elektritarbimisega mitte üle 0,01 W.