Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Nutitelefon Galaxy S3 Neo, Samsung

Nutitelefon Galaxy S3 Neo, Samsung
  • Nutitelefon Galaxy S3 Neo, Samsung
  • Nutitelefon Galaxy S3 Neo, Samsung
  • Nutitelefon Galaxy S3 Neo, Samsung
  • Nutitelefon Galaxy S3 Neo, Samsung
  • Nutitelefon Galaxy S3 Neo, Samsung
  • Nutitelefon Galaxy S3 Neo, Samsung
  • Nutitelefon Galaxy S3 Neo, Samsung
  • Nutitelefon Galaxy S3 Neo, Samsung
  • Nutitelefon Galaxy S3 Neo, Samsung
  • Nutitelefon Galaxy S3 Neo, Samsung
  • Nutitelefon Galaxy S3 Neo, Samsung

Nutitelefon Galaxy S3 Neo, Samsung

Tootekood: GT-I9301MBISEB Tootja: Samsung
299.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Hetkel kõige võimsam, koostööaltim ja turvalisem nutitelefon 

See nutitelefon, mida iseloomustavad suurepärased omadused tööalaseks suhtluseks, ülim turvalisus ja reaalajas integreerimisvõimalus, sobib kõigeks.

Loe edasi

Sarnane toode meie valikus

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Hoidke oma andmed turvaliselt 

GALAXY S III tagab mobiiliseadmete tipptasemel turvalisuse ettevõtte kõikide mobiilsete keskkondade jaoks. Meie uus MDM-süsteem toetab 338 IT-poliitikat (üle kolme korra rohkem kui GALAXY S II). See võimaldab luua parema mobiilse töökoha ja seda hallata. Samsungi ODE-lahendus aitab vältida identiteedivargust ja andmekadu. Seeläbi saate olla kindel, et GALAXY S III-s on teie ettevõtte andmed kaitstud. 

Ideaalne mobiilne töökoht 

GALAXY S III toetab integreeritud ettevõttesisest sõnumisidet ja mitmeid VPN-protokolle, võimaldades luua täiusliku mobiilse töökeskkonna kõikjal, kus olete. MS Exchange ActiveSync võimaldab töötajatel kolleegidega reaalajas tõhusamalt suhelda. See omadus laiendab mobiilse kontori võimalusi, tagades turvalise juurdepääsu ettevõtte sellistele süsteemidele nagu e-post, ERP ja CRM. Nautige paindlikku töökeskkonda ja võimalust eemalt kontrollida poliitika järgimist, et kaitsta oma seadmeid ja andmeid. 

Sujuv "too oma seade kaasa" kogemus 

GALAXY S III võimaldab luua virtuaalse tööruumi, mis vastab turvalisuse ja kasutajamugavuse nõuetele. See on uuenduslik lahendus ettevõtetele, kes soovivad juurutada ja optimeerida "too oma seade kaasa" poliitikat. Cisco ja VMware tagavad juurdepääsu ettevõtte võrgule oma seadmega ilma turvalisuses järeleandmisi tegemata. Personaalselt kohandatud nutitelefonide kasutamine parandab töö ja eraelu tasakaalu, suurendades töötajate rahulolu ja tööviljakust. Meie uuenduslikud lahendused aitavad vähendada mobiiliseadmetega seotud kulusid ning tõsta efektiivsust. 

Mõeldud koosolekute pidamiseks liikvel olles 

Läbi Cisco WebExi ja Jabberi võimaldab GALAXY S III teil osaleda tähtsatel koosolekutel ükskõik kus te olete. Seade võimaldab töötajatel vahetada teksti-, hääl- ja videosõnumeid, jagada lauaarvuti sisu ning juhatada koosolekut virtuaalsest kontorist. Tänu turvalisele ühenduvusele olete alati ühenduses. Samuti on GALAXY S III ideaalne vahend tõhusateks telefonikonverentsideks: osalege koosolekutel ning jagage ekraanil dokumente, pilte ja muid töömaterjale, olenemata sellest, kus te olete. 

Sisu jagamine on nüüd lihtsam kui kunagi varem 

Nutitelefonil GALAXY S III on mitu jagamisfunktsiooni, mis parandavad töö efektiivsust mobiilses töökohas. S Beam võimaldab kolleegidel jagada tööalaseid materjale, sh multimeediat, kontaktandmeid ja igas suuruses dokumente. AllShare on väärtuslik töövahend, mis aitab ettevõttel luua piirideta töökeskkonna. AllShare Play kasutab DVNA ja Wi-Fi võimalusi andmete ülekandmiseks mobiiliseadmetesse, tahvel- ja lauaarvutitesse, samas kui AllShare Cast tagab andmeühenduse teleriekraanile. Need kaks funktsiooni võimaldavad kaugtöötajatel teha esitlusi ning osaleda videokonverentsidel. 

Reaalajas töösuhtlus 

GALAXY S III uuenduslikud omadused toetavad töötajate kiiret ja tõhusat omvahelist tööalast suhtlust. Tänu Smart Alertile ei jää töötajad ilma ühestki olulisest kõnest, e-kirjast ega tekstisõnumist. Kätte võtmisel seade vibreerib, et anda märku vastamata kõnest või saabunud sõnumist. Veel võimaldab funktsioon Direct Call helistamiseks seadme lihtsalt kõrva juurde panna, kui olete sõnumi vastu võtnud. GALAXY S III on tõeliselt uuenduslik, võimaldades kiiret tööalast suhtlust, et tagada kõrge tööviljakus. 

Keskenduge kauem 

GALAXY S III uuenduslik Smart Stay funktsioon aitab aktiivselt parandada teie keskendumisvõimet. Seadme kaamera kasutab uuenduslikku silmajälgimise tehnoloogiat, et tuvastada teie silmade liikumine ja hoida ekraan töötamise ajal hele. Nii saate ilma tähelepanu kõrvalejuhtimiseta keskenduda pikkadele e-kirjadele, e-raamatutele või veebilehtedele. 

Multitegumitöö parimal kujul 

Suurendage tööviljakust võimsa GALAXY S III abil. Tänu 1,4 GHz neljatuumalisele protsessorile ja 4,8-tollisele kõrglahutusvõimega Super AMOLED-ekraanile saate teha mitut tööd korraga. Funktsioon Pop Up Play võimaldab tõhusat multitegumitööd ilma viitaja või ekraanipiiranguteta, nii et saate vaadata kõrglahutusega videot ning samal ajal koostada ja saata sõnumeid. 

Koostage keerulisi töödokumente 

GALAXY S III pakub liikuvatele töötajatele võimaluse töötada nagu kontoris. Ühendades parima tööjõudluse mobiilsete ärilahendustega, nagu näiteks Polaris Office, saavad kasutajad töötada arvutidokumentidega oma seadmest. Polaris Office ja 4,8-tolline Super AMOLED-ekraan võimaldavad tõhusalt töötada Microsoft Office'i programmidega, et kiirelt koostada täiuslikke dokumente kõikjal ja igal ajal.

Tagasi

  • Üldised parameetrid

    tootja Samsung
    värv sinine
  • Andmeside

    4G Ei
    Bluetooth Bluetooth 4.0
    WiFi Jah
  • Protsessor

    protsessori tüüp Quad-Core
  • Mälu

    sisemälu 16 GB
  • Ekraan

    ekraani diagonaal 4,8 "
    ekraani resolutsioon
    720x1280
  • Mälukaardilugeja

    toetab mälukaarte MicroSD
    maks. mälukaardi maht 64 GB
  • Funktsioonid

    sensorid valgussensor, güroskoop, E-kompass, NFC, aktseleromeeter
    GPS A-GPS, GLONASS
    FM raadio Jah
    Dual-SIM Ei
  • Liidesed

    3,5 mm kõrvaklappide väljund Jah
  • Aku

    mahtuvus 2100 mAh
  • Mõõtmed

    kaal 132 g
    kõrgus 13,66 cm
    laius 7,07 cm
    sügavus 0,86 cm
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.