Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

28" 4K UHD LED monitor U28D590D, Samsung

28" 4K UHD LED monitor U28D590D, Samsung
  • 28" 4K UHD LED monitor U28D590D, Samsung
  • 28" 4K UHD LED monitor U28D590D, Samsung
  • 28" 4K UHD LED monitor U28D590D, Samsung
  • 28" 4K UHD LED monitor U28D590D, Samsung
  • 28" 4K UHD LED monitor U28D590D, Samsung
  • 28" 4K UHD LED monitor U28D590D, Samsung
  • 28" 4K UHD LED monitor U28D590D, Samsung
  • 28" 4K UHD LED monitor U28D590D, Samsung
  • 28" 4K UHD LED monitor U28D590D, Samsung

28" 4K UHD LED monitor U28D590D, Samsung

Tootekood: LU28D590DS/EN Tootja: Samsung
469.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Valmistuge silmiavavaks kogemuseks.
Monitor, mille pildikvaliteet ergutab nägemismeelt.

Samsungi UHD-monitor pakub arvutikuva vaatamiseks, mängimiseks ja paljuks muuks ultrakõrglahutusega pildikvaliteeti. Neli korda suurem eraldusvõime kui täiskõrglahutus ning uskumatud miljard värvi äratavad ellu võrreldamatult reaalsed pildid. Ülikiire ühemillisekundiline reageerimisaeg saab hakkama ka kiireimate filmi- ja mängustseenidega ning seadme suurepärane ühenduvus ja mängurežiim pakuvad rikkalikku mänguelamust. Mitmiklinkimise funktsioonid, nagu PIP 2.0 ja PBP, mis säilitavad algallika eraldusvõime, võimaldavad rohkem teha. Tänu elegantsele minimalistlikule disainile ei sega miski teie oivalist vaatamiskogemust.

Loe edasi

Sarnane toode meie valikus

Soodushind
-50 €
G G A G
Samsung Smart M801, 32", UHD, LED LCD, valge - Monitor
LS32CM801UUXDU
Laos
499 99  €
549,99 €
Kuumakse alates 17 €
Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Tutvuge põhjalikult uskumatult realistliku UHD-pildikvaliteediga

Te pole näinud eales niivõrd realistlikku pilti. Teie UHD-monitoril on ülisuur eraldusvõime, mis on täiskõrglahutusega võrreldes neli korda suurem ning edastab oivalisi pilte, mis kasutavad vapustavat kaheksat miljonit pikslit. Tänu eriti kõrgele heledustasemele 370 cd/㎡ on see ka palju erksam ja kristallselge. Vaadake oma 4K-sisu nii, nagu see on loodud, ja nautige lisaks ka uuel tasemel elutruudust, mis paneb teid tundma, justkui oleksite ise kohal. Kogege vaimustava ultrakõrglahutuse tõetruudust.

Maailma lühim reageerimisaeg – 1 ms!

Teie Samsungi UHD-monitor tuleb tänu lühikesele ühemillisekundilisele reageerimisajale hõlpsasti toime kogu märulifilmide, mängude ja spordisündmuste põnevusega. Näete ka kiireimat liikumist ekraanil selgelt ja sujuvalt ilma mis tahes hägu, värina või varikujutisteta. Mängimisel pole mingit viivitust, nii et seade ei vea teid kriitilistel hetkedel alt. Kõik detailid on otse teie silme ees imetlusväärse UHD-selguse ja tõetruudusega.

Iga üksik värv on rikkalikult detailne ja tõeliselt särav

Hankige rikkalikumad ja erksamad värvid, mis on mõeldud 4K-eraldusvõimega vaatamiseks. Paljudel monitoridel on vaid 16,7 miljonit värvi, kuid Samsungi UHD-monitor pakub neid 64 korda rohkem – vapustavad miljard värvi. See tähendab, et kõik, mida näete, on täpne, üksikasjalik, loomuliku väljanägemisega ja lausa hingematvalt elav. Samuti on tooniüleminekud sujuvamad, sisaldades rohkem varjundeid. Laske UHD-monitoril näidata endale kõike, mida on võimalik näha.

Teravdage sisu UHD-ülesskaleerimisega

Tooge kogu oma lemmiksisu puhul välja parim võimalik pildikvaliteet ja muutke see UHD-elamuse vääriliseks. Samsungi tehnoloogia tuvastab automaatselt sisu algse eraldusvõime ning parandab seda müravähenduse ja ülesteisendusega, et luua selgemad ja teravamad pildid. Tänu UHD-ülesskaleerimisele viib see kogu teie meelelahutuse ja muu sisu uuele UHD-tasemele.

Tehke mitut tööd korraga ja vaadake kõike selle tõelises säras

Uusim Picture-in-Picture 2.0 tehnoloogia võimaldab teil teha multitegumtööd ja vaadata videoid, mille algne eraldusvõime on sajaprotsendiliselt säilinud. Olgu sisu 1080p, 720p või 480p, PIP 2.0 ei skaleeri seda alla ning säilitab selle eraldusvõime ning selguse ja teravuse. See toetab eraldusvõimeid kuni täiskõrglahutuseni ning teil on võimalik PIP-i eraldusvõimet ja asendit vastavalt vajadusele muuta. Kvaliteedi puhul ei toimu mingit kadu, nii et kõik soovitu on nähtav järeleandmisi tegemata.

Kasutage kahe erineva sisu vaatamiseks vaid üht UHD-monitori

See kaasaegne multitegumtöö tehnoloogia võimaldab teha asju, mis polnud varem võimalikud. Funktsiooniga Picture-by-Picture saate ühendada kaks arvutit ühe monitoriga ja vaadata nende mõlema töölauda korraga ühel kaheks jaotatud ekraanil. Tänu PBP-le ja UHD-eraldusvõime suurusele ei pea te muretsema suurepärase pildikvaliteedi ja eraldusvõime kaotsimineku pärast. Saate ühendada nii süle- kui ka lauaarvuti ning kasutada mõlemat hõlpsasti ilma erinevaid monitore vaatamata – kõik on teie vaateväljas.

Täiustage oma mängukogemust vaid ühe nupuga

Kasutage mängude puhul suurepärase vaatamiselamuse saamiseks vaid üht nupupuudutust. Mängurežiim reguleerib kohe monitori seadeid, et pakkuda teile parimat mänguelamust. Mängurežiim tuvastab nutikalt stseenivahetuse, parandab värve ja muudab ekraani kontrastsust, tehes tumedad punktid tumedamaks ja heledad heledamaks, et saaksite pidevalt kogu tegevust jälgida. Tänu video lühemale reageerimisajale on ka viivitust vähem, nii et pilt käib tegevusega kaasas ega vea teid alt.

Palju ühendusvõimalusi kõigile teie UHD-toega seadmetele

Teie Samsungi UHD-monitor sobib ideaalselt nii mängukonsoolidele kui ka arvutitele. Tänu kahele HDMI-pordile saab arvuti ja konsooli korraga ühendada, nii et teil pole vaja neid vahetamiseks iga kord lahti ühendada ja seejärel uuesti ühendada. See tähendab vähem tülikaid toiminguid ja rohkem aega meelelahutuseks. Tänu DisplayPorti ühenduvusele saab teie monitori ühendada ka UHD-toega seadmete ja sisuga.

Minimalistlik disain toob sügava UHD-vaatamiselamuse esiplaanile

Kaunis UHD-pilt peaks olema tähelepanu keskmes – Samsungi rafineeritud minimalistlik disain tagab just selle. Samsungi stiilne, selgete joonte ja kaasaegse välimusega UHD-monitor on valmistatud kvaliteetsetest metallmaterjalidest ning hõlmab alatähtsustatud T-kujulist korpust, mis toob pildi veelgi enam esile. Kallutusfunktsioon võimaldab reguleerida monitori mugavaimale tasemele ning seadme kujundus võtab võimalikult vähe ruumi, pakkudes maksimaalset vaatamiselamust minimaalsete segajatega.

Tagasi

  • Ekraan

    ekraani tehnoloogia
    LED LCD
    ekraani resolutsioon
    3840х2160 4K UHD
    reageerimisaeg 1 ms
    heledus
    370 nitti (cd/m²)
    ekraani pind matt
    kontrast 1000 :1
  • Liidesed

    3,5 mm heli sisend Ei
    3,5 mm kõrvaklappide väljund Jah
    DisplayPort Jah
    DVI Ei
    LAN (võrguliides, RJ45) Ei
    Mini DisplayPort Ei
    Thunderbolt Ei
    VGA Ei
    WiFi Ei
    HDMI Jah
  • Seadmed

    integreeritud mikrofon Ei
    kõlarid Ei
  • Üldised parameetrid

    tootja Samsung
  • Reguleerimine

    horisontaalselt pööratav Ei
    pivot (pöörlemistelg) Ei
    reguleeritav kalde nurk Jah
    reguleeritav kõrgus Ei
  • Mõõtmed

    kaal
    5,65 kg
    kaal ilma jalata 5,05 kg
    laius 66,09 cm
    sügavus 16,94 cm
    kõrgus ilma jalata 41 cm
    sügavus ilma jalata 6,47 cm
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.