Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Mobiiltelefon Galaxy S III (16 GB), Samsung

Mobiiltelefon Galaxy S III (16 GB), Samsung
  • Mobiiltelefon Galaxy S III (16 GB), Samsung
  • Mobiiltelefon Galaxy S III (16 GB), Samsung
  • Mobiiltelefon Galaxy S III (16 GB), Samsung
  • Mobiiltelefon Galaxy S III (16 GB), Samsung
  • Mobiiltelefon Galaxy S III (16 GB), Samsung
  • Mobiiltelefon Galaxy S III (16 GB), Samsung

Mobiiltelefon Galaxy S III (16 GB), Samsung

Tootekood: GT-I9300MBDITV Tootja: Samsung
499.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Samsung GALAXY S III püüab kohe pilku. Väärtust lisavad pisiasjad – alati kasutusvalmis ja aitab lähedaste inimestega suhelda. See on telefon, mis on loodud inimestele mõeldes, ning mis on piisavalt nutikas, et mõelda ja toimida nii, nagu teie seda soovite.

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Intellekt
Uued funktsioonid on kasutajasõbralikud ja erakordselt võimsad.

S Voice
Kas poleks tore, kui teie telefon teiega vestleks? Nüüd saate paluda oma telefonil ennast üles äratada! Ja mis veelgi põnevam – kui soovite veel pisut tukastada, saate Samsung GALAXY S III paluda äratuse mõneks minutiks välja lülitada. Saate vastata kõnedele (või kõnest keelduda), suurendada või vähendada kuulatava muusika helitugevust ja öelda kaamerale, millal on õige aeg pildistada.

Social tag
Nüüd saate veelgi hõlpsamalt suhelda sõprade ja lähedastega ning olla kursis nende tegemistega. Suhtlussiltide abil saate ühendada fotoalbumis olevad näopildid vastava suhtlusvõrgustiku vooga. Kui suhtlussildid on määratud, näete kontakti pildilt reaalajas ka tema olekut.

Direct call

Samsung GALAXY S III saab ka aru, kui soovite rääkida. Näiteks kui vestlete kellegagi sõnumside kaudu, kuid otsustate talle sõnumi saatmise asemel hoopis helistada, tõstke telefon lihtsalt kõrva juurde ning otsevalimifunktsioon Direct call valib ise teie eest vajaliku telefoninumbri. Enam pole teil vaja
otsida telefoninumbrit kõnelogidest ega kontaktiloenditest – Samsung GALAXY S III teeb seda teie eest.

Smart stay
Tänu uudsele funktsioonile Smart stay tuvastab Samsung GALAXY S III automaatselt, kas teie pilk on telefonile pööratud – ükskõik, kas e-raamatu lugemiseks või veebis sirvimiseks. Telefoni esiküljel olev kaamera vaatab teile sügavalt silma ning niikaua, kui teie pilk on ekraanile suunatud, ei muutu ekraan tuhmiks. Kas pole suurepärane idee?

Smart alert
Kas poleks tore, kui võtate telefoni kätte ja telefon räägib teile, mis vahepeal juhtunud on? Samsung GALAXY S III teab, millal tagasi olete, ning annab lühikese värinalarmiga märku vastamata kõnedest ja uutest sõnumitest. Kas pole nutikas?

Jagamine
Suurepärane abiline sõpradega suhtlemisel, sisu ühisel kasutamisel ja meelelahutuses.

S Beam
Sisu jagamine lähedaste sõpradega ei tohi olla keeruline. S Beami abil saate vaid hetkega luua ühenduse ja edastada dokumente, kontaktandmeid, pilte, muusikapalu, videoid ja palju muud. Selleks
peate vaid asetama telefonide tagaküljed kokku ja sisu on kohe jagamiseks valmis.

AllShare Play

Sisu mitmes seadmes ühiseks kasutamiseks on ka teine võimalus – funktsioon AllShare Play. See funktsioon võimaldab koostööd teha DLNA ja Wi-Fi Directi abil, tagades kaugjuurdepääsu dokumentidele ja multimeediumifailidele siis, kui töötate parajasti mõnes muus seadmes.

Buddy photo share
Fotode haldamine ja jagamine pole kunagi varem olnud nii lihtne. Telefon tunneb näo ära ja seostab selle teie määratud grupiprofiilide järgi vastava kontaktiga. Sisu ühiskasutusse andmiseks peate tegema vaid ühe puudutuse.

AllShare Cast

Kas olete kunagi soovinud oma telefoni ekraani kujutise traadita side kaudu suurel ekraanil kuvada? Nüüd on see tänu funktsioonile AllShare Cast võimalik. Eriti hea uudis on see mänguhuvilistele. Kui mäng kuvatakse ekraanil, saate telefoni nuppe ja klahve kasutada mängu juhtimiseks – ei mingeid juhtmeid ega segadust.

Suurepärasus
Samsung GALAXY S III on telefon, mida on mugav kasutada ja ilus vaadata.
Selle lihtsa disainiga elegantne korpus peidab endas erakordset võimust ja kasutusmugavust.

Disain
Olgu tegemist ookeani tagant paistva horisondi või suursuguse põhjamaise kuusemetsaga, kuid ühes võib alati kindel olla – looduses pole sirgjooni. Samsung GALAXY S III minimalistlik looduslähedane disain väljendub seadme korpuse sujuvates pehmetes joontes. Kuna seadme loomisel on mõeldud eelkõige kasutajatele, on see ergonoomiline ja seda on mugav kasutada. Tänu pehmetele joontele ja looduslähedasele vormile on telefoni mugav käes hoida ning loomulik disain pakub lisaks kasutusmugavusele ka silmailu.

Pop up play
Samsung GALAXY S III 4,8” HD Super AMOLED-ekraanil saate hõlpsalt teha mitut asja korraga. Tänu esitushüpikule ja võimsale neljatuumalisele protsessorile saate ühes aknas vaadata HD-videot ja saata samal ajal teises aknas e-kirja või tekstsõnumit. Soovi korral saate muuta vaadatava video akna suurust ja lohistada selle ekraanil soovitud kohta ning vestelda samal ajal sõpradega või surfata veebis. Nii ei pea te millestki loobuma.

4.8 HD Super AMOLED

Sellel ekraanil näete kõike samasugusena, nagu päriselus. 4,8-tolline ere HD-ekraan tagab suurepärase pildikvaliteedi. Tänu loomulikele värvidele ja ülilühikesele reageerimisajale on HD-videote vaatamine tõeline nauding. Lisaks on ekraan erakordselt energiasäästlik ja imeõhuke.

Best photo
Samsung GALAXY S III teab, millal olete kõige kaunim ning aitab teil pildile püüda kõik naeratused ja kelmikad silmapilgutused. Telefon valib automaatselt 8 kaadriga järjestikvõtterežiimi ning valib tehtud kaadritest parima välja.

LTE (sõltub riigist)
Evolutsioon toimub kiiresti. Väga kiiresti. LTE kiirus on praegu 30–60 megabaiti sekundis ja muutub järjest kiiremaks. Tänu sellele saate vaadata videote voogesitust, laadida sisu pilve ning mängida võrgus uusimaid keerulise graafikaga mänge.

Tagasi

  • Üldised parameetrid

    tootja Samsung
  • Andmeside

    4G Ei
    Bluetooth Bluetooth 4.0
    WiFi Jah
  • Protsessor

    protsessori tüüp Quad-Core
    protsessor Cortex A9
  • Mälu

    sisemälu 16 GB
  • Ekraan

    ekraani diagonaal 4,8 "
    ekraani resolutsioon
    720x1280
  • Mälukaardilugeja

    toetab mälukaarte MicroSD
    maks. mälukaardi maht 64 GB
  • Funktsioonid

    sensorid G-Sensor, güroskoop, E-kompass, NFC, aktseleromeeter, baromeeter
    GPS A-GPS, GLONASS
    FM raadio Jah
    Dual-SIM Ei
  • Liidesed

    3,5 mm kõrvaklappide väljund Jah
  • Aku

    mahtuvus 2100 mAh
  • Mõõtmed

    kaal 133 g
    kõrgus 13,66 cm
    laius 7,06 cm
    sügavus 0,86 cm
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.