Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Sülearvuti MacBook Air, Apple / 13,3", 128 GB, SWE

Sülearvuti MacBook Air, Apple / 13,3", 128 GB, SWE
  • Sülearvuti MacBook Air, Apple / 13,3", 128 GB, SWE
  • Sülearvuti MacBook Air, Apple / 13,3", 128 GB, SWE
  • Sülearvuti MacBook Air, Apple / 13,3", 128 GB, SWE
  • Sülearvuti MacBook Air, Apple / 13,3", 128 GB, SWE
  • Sülearvuti MacBook Air, Apple / 13,3", 128 GB, SWE
  • Sülearvuti MacBook Air, Apple / 13,3", 128 GB, SWE

Sülearvuti MacBook Air, Apple / 13,3", 128 GB, SWE

Tootekood: MD760S/B Tootja: Apple
1029 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Võta oma päevast maksimum.
Ekraanivalgust on hilisõhtuni.
 
Tänu MacBook Airi neljanda põlvkonna Intel Core'i protsessoritele jääb sulle rohkem aega teiste asjade jaoks. Lisame sellele veel terve rea nutikaid ja tõhusaid funktsioone, ning su käes on ääretu vägi. Kuid sa ei kanna kaasas pea midagi.

Loe edasi

Sarnane toode meie valikus

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Aku kestvus kuni 12 tundi.
Jõuga läbi terve päeva.
 
Tänu MacBook Airi kompaktsele välkmälule jääb küllalt ruumi mahukale akule. Koos uue energiasäästliku Intel Core'i arhitektuuriga näitab see aku muljet avaldavaid numbreid. Nüüd kestab 13-tollise mudeli aku ühe laadimisega kuni 12 tundi ja 11-tollise mudeli aku kuni 9 tundi. Seega on sul tekstitöötluseks, esitluste tegemiseks, e-posti lugemiseks ja paljuks muuks aega terve päev. Ja kui vaatad iTunesist filme, jagub 13-tollisel mudelil akut kuni 10 tunniks ja 11-tollisel mudelil kuni 8 tunniks. Kui jätad MacBook Airi enam kui 3 tunniks unerežiimi, läheb see kuni 30 päevaks puhkerežiimi, et akut säästa. Ning kui aktiveerid Power Nap funktsiooni, saad uusi e-kirju ja kalendrikutseid ka siis, kui arvuti on unerežiimil.
 
Neljanda põlvkonna Intel Core'i protsessorid.
Jõudlus kohtub kestvusega.
 
MacBook Airi panevad tööle uhiuued neljanda põlvkonna Intel Core i5 ja i7 protsessorid. See ülitõhus arhitektuur loodi selleks, et väiksema võimsusega saada sama suur jõudlust. See tähendab, et saad teha, mida iganes soovid – kauem kui eales varem. Lisaks sellele on uuel graafikakaardil Intel HD Graphics 5000 kuni 40 protsenti kiirem graafika – seda märkad eriti mänge mängides ja muid graafikamahukaid toiminguid tehes.
 
Kuni 3 korda kiirem WiFi.
802.11ac. Kiiruse uus definitsioon.
 
MacBook Air toetab nüüd ülikiiret 802.11ac WiFi-t. Kui lood ühenduse sidega 802.11ac vastava baasjaamaga – näiteks ka uue AirPort Extreme'i ja AirPort Time Capsule'iga – saad kasutada kuni kolm korda kiiremat WiFi-t kui eelmise põlvkonna MacBook Airis. Ka WiFi ulatus on parem. Tänu Bluetooth-tehnoloogiale saad MacBook Airi ühendada Bluetoothi toega seadmetega, näiteks kõlarite ja kõrvaklappidega. Isegi juhtmeid kasutamata oled igatepidi ühendatud.
 
Kiirem välkmälu.
Kohtadele. Valmis. Tehtud.
 
MacBook Airi töö on osaliselt nii sujuv just tänu sellele, et selle kujundamisel lähtuti välkmälust. Tänu sellele on MacBook Air palju kergem ja seda on palju lihtsam kaasas kanda kui traditsioonilisi sülearvuteid, samuti võimaldab see kiiremat juurdepääsu andmetele. Mälumaht on kuni 512 GB ja järgmise põlvkonna välkmälu on kuni 9 korda kiirem kui traditsioonilise sülearvuti 5400-rpm kõvaketas. Lisaks sellele on see kuni 45 protsenti kiirem kui eelmise põlvkonna MacBook Airi välkmälu. Seega on MacBook Air kasutamiseks valmis kohe, kui selle kaane avad. Ka pärast kuu aega ooterežiimis olekut lülitub ekraan hetkega sisse. Nagu sellisest jõudluse suurendamiseks jääks üksi väheks, on 11-tollise mudeli standardvarustuses kaks korda rohkem mäluruumi – 128 GB.
 
Thunderbolt ja USB 3.
Võimsad ühendused.
 
Välkkiire Thunderbolt-liidese abil saad oma MacBook Airi ühendada uusimate seadmete ja kuvaritega nagu Apple Thunderbolt. Kuid see pole veel kõik. MacBook Airil on ka kaks USB 3 liidest, seega saad nüüd ühendada uusimaid USB 3 seadmeid, aga ka oma USB 2 seadmeid. Kõigest mõne ühendusega muundub MacBook Air ülimugavasti kaasaskantavast sülearvutist täielikuks tööjaamaks.
 
LED-taustvalgustusega ekraan.
Miljoneid piksleid. Millimeetreid õhuke.
 
MacBook Airi ekraan on iga nurga ning piksli poolest tõeline tehnikasaavutus ja disainiime. Õhukese ekraani sügavus on vaid 4,86 mm, kuid selle eraldusvõime jätab mulje, nagu vaataksid palju suuremat ekraani. 11-tollise MacBook Airi eraldusvõime on 1366x768 pikslit, 13-tollise mudeli eraldusvõime on lausa jahmatama panev 1440x900 pikslit. LED-taustvalgustus teeb värvid veelgi eredamaks ja erksamaks kogu ekraani ulatuses. Pole tähtis, kas töötled fotosid, timmid oma esitlust või vaatad filmi – sulle meeldib see, mida näed.
 
720p FaceTime'i HD-kaamera.
Jää teravaks.
 
Lase sõpradel ja perel end paremini näha 720p FaceTime HD-kaameraga. Iga naeratus lööb särama, kas või teisel pool maakera. Ja laiekraaniformaat tähendab, et kõik mahuvad kaadrisse, ilma et peaksid ekraani ees kobaras olema.
 
Topeltmikrofon.
Annab selge kuuldavuse.
 
MacBook Airi topeltmikrofon teeb sind hästi kuuldavaks. Kui oled FaceTime'i kõnet tegemas, siis need mikrofonid vähendavad sülearvuti tagant tulevat taustmüra. Kui kasutad dikteerimisfunktsiooni, siis loovad need kohanduva helikiire, mis reguleerub nutikalt sinu hääle tuvastamiseks, vältides sind ümbritsevat müra.
 
Multi-Touch puuteplaat
Opsüsteemi OS X lahutamatu kaaslane.
 
Multi-Touchi žestid operatsioonisüsteemis OS X teevad MacBook Airiga suhtlemise intuitiivsemaks, vahetumaks ja lõbusamaks. Ruumikas Multi-Touch puuteplaat on lausa loodud žestide jaoks, olgu selleks siis kolme sõrmega libistamine või kõikide rakenduste vaatamiseks nelja sõrme kokkusurumine. Žestid on sujuvad ja tõetruud. Seega veebilehte üles ja alla kerides või sõrmi rakenduste vahel liikumiseks libistades tundub, nagu puudutaksid seda, mida näed.
 
Taustvalgustusega klaviatuur.
Näe, mida sa kirjutad.
 
Klaviatuuri all on peidus kaks stereokõlarit.
MacBook Airi kompaktsusest hoolimata on selles peidus täismõõdus klaviatuur, mis muudab kirjutamise mugavaks ja loomulikuks. Klaviatuur on taustvalgustusega, seega saad kirjutada isegi hämaruses. Sisseehitatud ümbritseva valguse andur reguleerib kuvari ja klaviatuuri eredust vastavalt ümbritsevatele valgusoludele. Ükskõik, kas istud päikselises kohvikus või lendad öisel lennul, on ekraan alati ideaalselt valgustatud.
 
iCloud
Sinu sisu kõigis sinu seadmetes.
 
iCloud salvestab sinu sisu ja pakub juurdepääsu sinu muusikale, fotodele, kalendritele, kontaktidele, dokumentidele ning muule sisule mis tahes seadmest, mida parasjagu kasutad. Seega kui pildistad oma iPhone'iga või muudad iPadis koosoleku aega, siis iCloud kindlustab, et muudatused ilmuvad ka sinu Maci. See töötab mõlemat pidi – kui lood Macis mõne töödenimekirja, saad seda muuta ka oma iPhone'is.

Tagasi

  • Ekraan

    ekraani suurus 13,3"
    ekraani resolutsioon
    1440x900
    ekraani pind läikiv
    puutetundlik Ei
  • Protsessor

    protsessori tootja Intel
    protsessori tüüp Core i5
    protsessor 4260U
    kiirus 1,4 kuni 2,7 GHz
    vahemälu 3 MB
  • Põhimälu

    mälu tüüp DDR III
  • Salvestusmälu

    mäluseadme maht 128 GB
    mäluseadme tüüp välkmälu
  • Graafika

    graafikakaardi mälu tüüp DDR III
  • Seadmed

    ID kaardilugeja Ei
    sõrmejäljelugeja Ei
  • Liidesed

    USB-A 3.0
    2 tk
    HDMI Ei
    DisplayPort Ei
    Mini DisplayPort Ei
  • Andmeside

    Bluetooth Bluetooth 4.0
  • Mõõtmed

    laius 32,5 cm
    sügavus 22,7 cm
    kaal
    1,35 kg
  • Üldised parameetrid

    tootja Apple
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.