Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Nutitelefon Galaxy S4, Samsung / 16 GB

Nutitelefon Galaxy S4, Samsung / 16 GB
  • Nutitelefon Galaxy S4, Samsung / 16 GB
  • Nutitelefon Galaxy S4, Samsung / 16 GB
  • Nutitelefon Galaxy S4, Samsung / 16 GB
  • Nutitelefon Galaxy S4, Samsung / 16 GB
  • Nutitelefon Galaxy S4, Samsung / 16 GB
  • Nutitelefon Galaxy S4, Samsung / 16 GB
  • Nutitelefon Galaxy S4, Samsung / 16 GB
  • Nutitelefon Galaxy S4, Samsung / 16 GB

Nutitelefon Galaxy S4, Samsung / 16 GB

Tootekood: GT-I9505BLACKMIST Tootja: Samsung
649.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Samsungi Galaxy S4 on teie igapäevane kaaslane.

• Jäädvustage pilte koos heliga tänu Sound & Shot rakendusele
• Jagage muusikat ja fotosid Group Play rakenduse abil
• Jäädvustage duubelvõtteid, kasutades selleks Dual Shot´i
• Air Gesture - juhtige Galaxy S4 nutitelefoni käemärkide abil

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Teie kaaslane

Muutke oma elu rikkalikumaks, lihtsamaks ja lõbusamaks. Tõelise kaaslasena aitab Samsungi uus GALAXY S4 meid üksteisele lähemale tuua ja jäädvustab lõbusad ühiselt veedetud hetked. Kõik funktsioonid on välja töötatud eesmärgiga lihtsustada meie igapäevast elu. Lisaks hoolib GALAXY S4 piisavalt, et jälgida meie tervist ja heaolu. Lihtsalt öeldes on Samsungi GALAXY S4 teie jaoks alati olemas.

Kaksikvõte

Vaadake loo mõlemat poolt

Kaks kaamerat, üks hämmastav foto. Talletage elu „Mina olin siin” hetked, jäädvustades eesmise ja tagumise kaameraga korraga. Valige soovitud kaadri saavutamiseks suurema hulga erinevate stiilide hulgast. Tänu kaksikvõtterežiimile saavad sõbrad ja pere kõike teiega koos kogeda, ükskõik kui kaugel nad ka ei ole.

Heli ja võte

Kuulake oma fotosid

Kõiki Samsungi GALAXY S4 abil jäädvustatavaid pilte on võimalik talletada koos heliga. Seega on nüüd võimalik meenutada, mida öeldi, esitati ja kuulati, mitte ainult seda, kuidas kõik välja nägi. See lisab veelgi põnevust, et iga pildi kõikide hetkede uuesti läbielamine ja jagamine oleks palju elavam.

Tegevusvõte

Jäädvustage kogu tegevus ühele fotole

Jäädvustage ühte kaadrisse fotode seeria, et luua kollaaž, mis annab sündmust edasi paremini, kui seda suudab teha üksik foto. Tegevusvõtte abil saate teha mis tahes liikuvast objektist piltide seeria ja need kokku panna – nii näete
tegevuse üksikasju sujuvalt üheks väga dünaamiliseks fotoks ühendatuna.

Mängige rühmas ja jagage muusikat

Jagage meelelahutust sõpradega

Koguge oma sõbrad kokku, et üheskoos muusikat nautida. Ühendage juhtmevabalt mitu Samsungi GALAXY S4 telefoni, et mängida mänge ning jagada fotosid ja dokumente. Tuues kokku kõik Samsungi GALAXY S4 telefonid, saate luua võimsa helisüsteemi, mis täiustab helikvaliteeti ja hoiab peo hoos.

Lugude album

Album igaks sündmuseks

Lubage Samsungi GALAXY S4 telefonil oma fotosid korraldada ja luua albumeid konkreetsete sündmuste põhjal või kohandage neid oma äranägemise järgi. Ühtlasi on teil võimalik teemasid rakendada ja erinevate paigutuste vahel valida. Seejärel tehke fotodest väljaprindid ja hoidke mälestusi oma käes.

Samsung Hub

Leidke ühest kohast mis tahes teile huvi pakkuv sisu

Samsungi GALAXY S4-ga saate sirvida ühes kohas kõigis Samsung Hubi üksustes saadaolevat sisu ja selle hulgast oste teha. Videod, mängud, muusika, õppematerjalid – see kõik on saadaval ühes terviklikus poes. See pakub kõike, mida otsite, lihtsasti kasutatavas ja stiilses ajakirjalaadse paigutusega vormis.

*Teenus võib olenevalt riigist erineda.

S Translator

Ei mingeid keelebarjääre

Öelge või trükkige tõlkimist vajav tekst oma uude Samsungi GALAXY S4 telefoni ja see loeb või esitab kirjalikult teile tõlke. Samsungi GALAXY S4 on võõrsil reisides mugav kaaslane, mis aitab hõlpsalt suhelda kohalikega, õppida tundma eksootilisi välismaiseid roogasid ja avastada salajasi ajaviitmiskohti üle maailma.

Toetatud keeled: inglise, saksa, prantsuse, hiina, hispaania, itaalia, jaapani ja korea.
*S Translator töötab andmesideühenduse vahendusel ning saadaolevad keeled on piiratud. Rakenduda võivad täiendavad tingimused ja/või tasud. Tulemused erinevad olenevalt asjaoludest.

ChatON

Rohkem viise suhtlemiseks

Jagage ekraanil kuvatavat oma sõbraga, isegi kui asute täiesti erinevates kohtades. Selle asemel, et kõigest lihtsalt kuulda, saate nüüd tänu kahele kaamerale lausa näha, millega sõbrad ja pere tegelevad. Looge kahe sõbra või pereliikmega suuremat lähedust pakkuv ühendus.

Õhuvaade
Lihtne uus lähenemisviis tavapärasele puutele

• Säästke aega, vaadates kiiret eelvaadet, ilma et peaksite kogu sisu avama. 
• Õhuvaade muudab lihtsamaks ja ülimugavaks sisu ja fotode suurendamise, e-kirjade eelvaate kuvamise ja kiirvalimise, hõljutades vaid oma sõrme ekraani kohal.
• Toetatud funktsioonid: teabe eelvaade, edenemise eelvaade, kiirvalimise eelvaade, veebilehe suurendaja.

Õhus viipamine
Lihtne uus lähenemisviis tavapärasele puutele. 

• Juhtige oma telefoni, liigutades lihtsalt oma kätt ekraani kohal, ilma et te tegelikult ekraani puudutaksite.
• Viibake lihtsalt ekraani kohal, et saada sisust kiirülevaade. Saate vastata kõnedele õhus viipamise teel kiiremini.
• Toetatud funktsioonid: kiirülevaade, õhust siirdumine, õhust sirvimine, õhust teisaldamine, õhust kõnedele vastamine.

Samsungi nutika peatamise funktsioon

Telefon, mis jälgib iga teie liigutust

Tuginedes telefoni Galaxy S3 Smart Stay funktsioonile, teab Samsungi GALAXY S4, mida te teete, ning liigub intuitiivselt teiega kaasa, kerides e-kirjades või veebisaitidel automaatselt üles või alla, kui telefoni ühelt küljelt teisele kallutate. Ning alati, kui pilgu mujale pöörate, peatab Samsungi GALAXY S4 selle, mida vaatasite, et teil midagi nägemata ei jääks. Kui te uuesti ekraanile vaatate, jätkab nutika peatamise funktsioon mugavalt just sealt, kus teil vaatamine pooleli jäi.

Samsung HomeSync
Nautige oma isiklikku pilve

• Samsung HomeSync on optimaalne isiklik pilveseade perekondliku meelelahutuse nautimiseks. Tänu 1 TB talletusmahule võimaldab Samsung HomeSync talletada pärast jäädvustamist hulgaliselt pilte ja videoid, olenemata teie ja teie pereliikmete asukohast. 
• Tooge Androidi mängud, filmid, telesaated ja voogedastused otse oma elutuppa, et nautida seda kõike suurel värvirikkal teleriekraanil. Samsungi GALAXY S4 spetsiaalne peegelhiire navigeerimisfunktsioon muudab kõigi Samsung HomeSynci funktsioonide nautimise palju lihtsamaks!

Samsung WatchON

Esmaklassiline teleri kaugjuhtimispult

Ühendage Samsungi GALAXY S4 oma koduse meelelahutussüsteemiga ja laske sel olla teie teleriekspert. See soovitab teie eelistustele tuginedes erinevaid saateid, kuvab telekava ja otsib teie eest õiget kanalit. 
Saate Samsungi GALAXY S4 telefoni isegi teleri või digiboksi kaugjuhtimispuldina kasutada. Nii et võtke mugavalt istet ning laske Samsungi GALAXY S4 telefonil teha kõik vajalik, et nautida muretut telerielamust.

S Health

Tehke oma tervise heaks rohkemat

Püsige Samsungi GALAXY S4 abil aktiivne ja vormis. See jälgib teie treeninguid, igapäevast kaloritarbimist ja kaalu. Vaadake Samsungi GALAXY S4 mugavustaseme funktsiooni abil ümbritsevate tingimuste sobivust teie tegevusega. See kuvab mugavustaseme, tuginedes temperatuurile ja õhuniiskusele. Jälgige oma edusamme nii tervishoiutahvli kui ka mitmesuguste diagrammide abil. Koos Samsungi GALAXY S4 telefoniga on lihtsam kui kunagi varem säilitada motivatsiooni parema tervisliku seisundi saavutamiseks.

Kohandatud kuva

Teile sobivad optimeeritud kuvaseaded

Andke silmadele puhkust ja laske Samsungi GALAXY S4 telefonil kuva kohandada.
Tänu seitsmele automaatrežiimile ja neljale käsitsi seadistatavale režiimile pakub Samsungi GALAXY S4 optimaalset vaatamiskogemust. Vaadake oma lemmikvideoid, -mänge ja -raamatuid ning e-kirju hämmastava värvikvaliteediga. Samsungi GALAXY S4 tagab täiusliku optimeeritud kuva.

Kohandatud heli

Heli, mis kõlab just nii, nagu see on mõeldud teie kõrvu jõudma

Kuulake kõike õige tasakaalu ja täpselt teie jaoks kohandatud helitugevusega. Samsungi GALAXY S4 suurendab ja vähendab helitugevust ning tasakaalustab vasakut ja paremat heliväljundit, tuginedes heliallikale ning teie kuulmisele ja eelistustele. Samsungi GALAXY S4 pakub just teie jaoks kohandatud optimaalset helikogemust.

Elage lõputute võimaluste maailmas

Samsungi GALAXY S4 disain paneb võimalused proovile.

Erakordselt lai täiskõrglahutusega Super AMOLED ekraan sobib suurepäraselt uskumatult õhukesse raami, mida ümbritseb spetsiaalne polükarbonaadist korpus, tehes sellest seni kõige kergema ja rafineerituma GALAXY telefoni.

Tagasi

  • Üldised parameetrid

    tootja Samsung
  • Andmeside

    4G Jah
    Bluetooth Bluetooth 4.0
    WiFi Jah
  • Protsessor

    protsessori tüüp Quad-Core
    protsessor Krait 300
  • Mälu

    sisemälu 16 GB
  • Ekraan

    ekraani diagonaal 5 "
    ekraani resolutsioon
    1920x1080 Full HD
  • Mälukaardilugeja

    toetab mälukaarte MicroSD
    maks. mälukaardi maht 64 GB
  • Funktsioonid

    sensorid G-Sensor, güroskoop, E-kompass, NFC, aktseleromeeter, baromeeter
    GPS A-GPS, GLONASS
    FM raadio Ei
    Dual-SIM Ei
  • Liidesed

    3,5 mm kõrvaklappide väljund Jah
  • Aku

    mahtuvus 2600 mAh
  • Mõõtmed

    kaal 130 g
    kõrgus 13,66 cm
    laius 6,98 cm
    sügavus 0,79 cm
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.