Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Smart-kaamera WB350F, Samsung / Wi-Fi, NFC

Smart-kaamera WB350F, Samsung / Wi-Fi, NFC
  • Smart-kaamera WB350F, Samsung / Wi-Fi, NFC
  • Smart-kaamera WB350F, Samsung / Wi-Fi, NFC
  • Smart-kaamera WB350F, Samsung / Wi-Fi, NFC
  • Smart-kaamera WB350F, Samsung / Wi-Fi, NFC
  • Smart-kaamera WB350F, Samsung / Wi-Fi, NFC
  • Smart-kaamera WB350F, Samsung / Wi-Fi, NFC
  • Smart-kaamera WB350F, Samsung / Wi-Fi, NFC
  • Smart-kaamera WB350F, Samsung / Wi-Fi, NFC

Smart-kaamera WB350F, Samsung / Wi-Fi, NFC

Tootekood: EC-WB350FBPWE2 Tootja: Samsung
259.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Pildistage ja jagage kohe.
Samsung WB350F nutikaamera.

Esmaklassiline 21-kordne suum ja 23 mm lainurkobjektiiv võimaldavad jäädvustada võimsaid pilte. Kompaktsel, pilveühilduvusega kaameral on Wi-Fi ja NFC võimalused, et saaksite oma loomingut jagada praktiliselt igal mõeldaval moel. Nii pildistamine kui ka jagamine on tehtud veelgi lihtsamaks tänu suurele 75 mm (3“) hVGA hübriidpuuteekraanile.

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Avardage oma fotode tegemise võimalusi
21-kordne optiline suum, 23 mm lainurk

Olgu tegemist lähivõtte või kaugvaatega - jäädvustage hetk just nii, nagu soovite seda mällu talletada. 23 mm lainurkobjektiiv võimaldab jäädvustada nii imelise seinamaali, mis katab hoone kogu külje, kui ka värvikireva metslilledevälja, mis näib laiuvat kilomeetrite kaugusele. Kui puudub võimalus objektile lähemale minna, näiteks kui pildistate merel surfavat purjelaudurit, võimaldab 21-kordne optiline suum teravalt jäädvustada kõik väiksemadki detailid.

Salvestage ja jagage igal ajal ning kõikjal

NFC ja Wi-Fi omadused nagu Photo Beam, AutoShare, Remote Viewfinder ja Mobile Link võimaldavad jagada pilte ühilduvatesse nutitelefonidesse teie kõrval ja maakera vastaspoolel. Photo Beam saadab nutitelefoni kohe kõik pildid, mida vaatate. AutoShare salvestab pildid teie nutitelefonisse pildistamise hetkel ja Remote Viewfinder võimaldab kaamerat juhtida nutitelefoniga. Nii saate hõlpsalt postitada pilte sotsiaalvõrkudesse, hoiustada neid pilves ja varundada oma arvutis. Ühtlasi saate jälgida teises toas magavat last.

Koputage ja jagage mälestusi

Kui sõber soovib saada koopiat sellest tõeliselt heast võttest, mida te temast äsja tegite, saate seda nüüd kohe jagada. Samsungi Photo Beam võimaldab teil saata pilte kõigile, peate vaid puudutama kaamerat. Lihtsalt koputage oma SMART-kaameraga vastu mistahes NFC-ühilduvat nutitelefoni ja jagage automaatselt ükskõik millist pilti, mida parajasti vaatate. Nii lihtne see ongi.

Modernse hõnguga retrostiil
Kaasajastatud retrostiil

Vanaaegse kaamera lihtsast disainist ja ülimast uuenduslikkusest inspireeritud Samsungi SMART-kaamera NX300 kujundus avaldab muljet oma elegantsete, voolavate joonte ning luksusliku tekstuuriga, nahka meenutavate materjalide abil. Kompaktne ja ülikerge korpus muudab selle suurepäraseks reisikaameraks ning viie värvi hulgast leiate kindlasti selle, mis sobib kõige paremini teie stiiliga.

Täielik juhitavus, nüüd veelgi lihtsam
3-tolline hVGA-ekraan hübriidse puutetundliku kasutajaliidesega

Hübriidne puutetundlik kasutajaliides pakub kahte erinevat kasutusvõimalust. Kasutage viiesuunalist nuppu kursori kiireks üles, alla, vasakule ja paremale liigutamiseks, et intuitiivselt menüüs navigeerida ja 3-tollisel hVGA-ekraanil valikuid teha. Või sisestage puutetundlikul ekraanil teksti nii, nagu teete seda nutitelefoni puhul. Juhtelementide vahel navigeerimine ja piltide jagamine ei saaks olla lihtsam.

Tehke suurepäraseid pilte hämaras pildistamise seadistustega
16,3 MP BSI CMOS andur

On olukordi, mil ei tohi kasutada välku. Näiteks kui soovite ruumis jäädvustada erilisi hetki teisi häirimata. 16,3-megapiksline BSI (Back Side Illuminated – tagantvalgustatud) CMOS-andur võimaldab ilma välguta jäädvustada korraliku säritusega pilte ka hämaras, sest see vajab vähem valgust kui tavalised andurid. Või kasutage hämaras pildistamise režiimi, mis ühendab kolm järjestikust kaadrit üheks selgeks fotoks.

Lihtsaim viis pildistada nagu professionaal
Nutikas režiim

Kiire koputus valikul Smart Mode ja teie käsutuses on mitmed erirežiimid. Jäädvustage täiuslikud valgusrajad punaseid tagatulesid täis toimekal öisel ristmikul või tabage kiire liigutus režiimi Action Freeze abil. Rikkaliku värvi režiim võimaldab jäädvustada silmapaistvate värvidega erakordselt sürrealistlikke fotosid ja seeläbi väljendada oma loomingulist külge. Valige sobiv režiim ja tehke täiuslikud fotod.

Kompaktsed mõõtmed, täiskõrglahutuse jõud, täiskõrglahutusega videosalvestus
Täiskõrglahutusega videosalvestus (1080 / 30 k/s)

WB350F teeb 1920 x 1080 p täiskõrglahutusega video 30 kaadrit sekundis, elutruude värvide ja erakordselt teravate detailidega. Samuti on salvestusaeg pikem – vorming H.264 võimaldab jäädvustada rohkem tegevust kui MJPEG-videovorminguga kaameraga. Seejärel vaadake suurepärast kõrglahutusega videomaterjali oma mugavas elutoas.

Parim nägu

Kasutage parima näo funktsiooni täiusliku ilme jäädvustamiseks. Tänu välkkiirete järjestikvõtete ja näotuvastuse kombineerimise võimalustele võite vajutada kõrvale vaatavale näole ja asendada selle näoilmega, mis on jäädvustatud enne tegeliku kaadri tegemist.

Beebimonitor

Jälgige oma last, kes magab teises toas. Laadige App Store’ist või Google Playst oma nutitelefonisse rakendus Home Monitor ja pange kaamera lapse lähedale. Kui kaamera tuvastab nutu või kasvõi vähese liikumise, saadab see häireteate teie nutitelefonisse. Nii saate otsustada, kas laps vajab tähelepanu.

Täismanuaalrežiim

Täismanuaalrežiim (A / S / M) annab teile täieliku loomingulise kontrolli. Ava prioriteedi ja katiku prioriteedi seaded võimaldavad teil eksperimenteerida katiku kiiruse ja sügavusteravusega – näiteks kui soovite jäädvustada hämaras kiiresti liikuvaid objekte. Samsungi kaameratega saate jäädvustada täpselt selliseid fotosid, nagu soovite.

Topeltvõte

Miks valida pildi ja video tegemise vahel, kui võite teha mõlemat? Topeltvõte võimaldab täiskõrglahutusega video salvestamise ajal teha suurepäraseid pilte. Samal ajal kui filmite jalgpallimängu lapsele mälestuseks, võite saata e-postiga teistele pereliikmetele raamimist väärivaid fotosid.

Tagasi

  • Kaamera

    sensor 1/2,33" BSI CMOS
    protsessor
    efektiivseid piksleid 16,3 Mpx
    foto suurused kuni 4608x3456 px
    fookuskaugus (35mm ekvivalent) F23 - 483 mm
    ava vahemik f2,8-5,9
    ISO tundlikused Auto, 80, 100, 200, 400, 800, 1600, 3200
    särivahemik: 16-1/2000s
    sarivõte 8 kaadrit sekundis
    optiline stabilisaator Jah
    digitaalne zoom 5 ×
    optiline zoom 21 ×
    LCD ekraan 3 "
    resolution 460000 px
    Live View Jah
    optiline pildiotsija Ei
    puutetundlik ekraan Jah
    näotuvastus Jah
    sisemälu 9,5 MB
    salvestusformaadid JPEG, MP4
    võtterežiimid
    video salvestamise resolutsioon kuni 1920x1080 px
    video salvestamise kiirus kuni 30 kaadrit sekundis
    integreeritud mikrofon Jah
    ühilduvad välklambid
  • Mälukaardilugeja

    toetab mälukaarte MicroSD, MicroSDHC, MicroSDXC
  • Liidesed

    AV väljund (PAL/NTSC) Jah
    USB-A 2.0
    Jah
    WiFi Jah
  • Mõõtmed

    kaal 216 g
    laius 11,36 cm
    kõrgus 6,51 cm
    sügavus 2,5 cm
  • Üldised parameetrid

    kaamera tüüp Kompakt
    eriomadused
    komplektis
    tootja Samsung
    värv valge
    värvus valge
  • Toide

    aku tüüp SLB-10A
    toide aku
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.