Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

iPhone 5S, Apple / 16 GB

iPhone 5S, Apple / 16 GB
  • iPhone 5S, Apple / 16 GB
  • iPhone 5S, Apple / 16 GB
  • iPhone 5S, Apple / 16 GB
  • iPhone 5S, Apple / 16 GB
  • iPhone 5S, Apple / 16 GB
  • iPhone 5S, Apple / 16 GB

iPhone 5S, Apple / 16 GB

Tootekood: ME434B/A Tootja: Apple
339.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Tänaseni teostamatu. Nüüdsest asendamatu. 

64-bitise arhitektuuriga kiip. Sõrmejälje tuvastussensor. Parem ja kiirem kaamera. Spetsiaalselt 64-bitisele arhitektuurile mõeldud operatsioonisüsteem. Igaüks neist nutitelefonis olevaist funktsioonidest on sammujagu ajast ees. Kõik need nutitelefoni funktsioonid teevad sellest iPhone'i, mis on kahtlemata oma ajast ees.

Loe edasi

Sarnane toode meie valikus

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Kuldne standard.

iPhone 5s on mikroniteni täppistoodetud. Seda ilmselgelt läbinisti. Kaunis alumiiniumkorpus. Metalli ja klaasi siledus. Safiirikristall nupus Home (Kodu). Veelgi rohkem safiirikristalle, mis kaitsevad iSight-kaamerat. Disain ja ehitus sellisel tasemel on võrreldamatu. Kõige selle tulemusena näeb iPhone 5s välja - ja tundub käes - uskumatult õhuke ning kerge. 

Touch ID. Sinu sõrmejälg. Sinu iPhone. 

Sa vaatad oma iPhone'i päevas tuhandeid kordi, arvatavasti isegi rohkem. Iga kord parooli uuesti sisestamine võtab sult aga hoo maha. Siiski sa teed seda, sest oluline on ju, et keegi teine sinu iPhone'ile juurde ei pääseks. iPhone 5s teeb telefoni kasutamise kiiremaks, lihtsamaks ja lausa ulmeliseks. Tutvustame uut sõrmejäljesensorit Touch ID. Pane sõrm nupule Home (Kodu) ja niisama lihtsalt sinu iPhone avanebki. See on mugav ja üliturvaline viis oma telefoni avamiseks. Oma sõrmejäljega saad kinnitada ka oste iTunes Store'ist, App Store'ist ja iBooks Store'ist ilma parooli sisestamata. Peale selle suudab Touch ID lugeda 360-kraadises ulatuses. See omakorda tähendab, et suunal pole vahet – olgu see püstasend, rõhtasend või midagi nende vahepealset, iPhone loeb su sõrmejälge ikkagi ja teab, kes oled. Kuna Touch ID võimaldab registreerida mitu sõrmejälge, tunneb see ära inimesed, keda sa usaldad. 

A7 Kiip. Maailma esimene 64-bitine nutitelefon. 

On olemas kiirus. Ja siis on olemas A7 kiirus. Uus kiip muudab protsessori ja graafika kaks korda kiiremaks kui kiip A6. Veelgi muljetavaldavam on see, et A7 muudab seadme iPhone 5s maailma esimeseks 64‑bitiseks nutitelefoniks – lauaarvuti tasemel arhitektuur üliõhukeses telefonis. Kuna iOS 7 on loodud spetsiaalselt 64-bitise arhitektuuri jaoks, kasutab selle ainulaadne disain A7-kiibi eeliseid täiel määral. 
A7 toetab OpenGL ES-i versiooni 3.0 edastamaks detailset graafikat ja keerulisi visuaalefekte, mis olid senini võimalikud ainult Maci arvutites, PC-des ja mängukonsoolides. Vahe on selgelt näha. Võtke näiteks ebareaalne mängumaailm. Tekstuurid ja varjud näivad palju elutruumad. Päikesevalgus peegeldub veelt. Kogu elamus tundub palju realistlikum. 
iOS 7 ja kõik sisseehitatud rakendused on optimeeritud kiibile A7. Kaamerarakendus pakub suurepärast näidet. See kasutab ära uut A7-sse sisseehitatud pildisignaaliprotsessorit, et anda teie käsutusse kaks korda kiirem teravustamine, võimaldada kiiremini pildistada ja pakkuda suuremaid videokaadrisagedusi.1 Mõtlete ilmselt, et kõigi nende võimaluste juures ei pea aku eriti hästi vastu. See pole nii, sest A7 on loodud uskumatult energiasäästlikuna. 

M7 coprocessor. Täiesti uus protsessor. Täiesti uuel tasemel säästlikkus 

Uus kaasprotsessor M7 on kiibi A7 partner. See on loodud spetsiaalselt liikumisandmete mõõtmiseks kiirendusmõõturist, güroskoobist ja kompassist – ülesanne, mis tavaliselt jääks kiibi A7 kanda. Ent M7 teeb seda palju tõhusamalt. Nüüd pääsevad füüsilist tegevust jälgivad treeningurakendused neile andmetele juurde kaasprotsessorist M7, rakendamata pidevalt kiipi A7. Nii nõuavad nad vähem akutoidet. 
M7 teab, kui sa kõnnid, jooksed või autot juhid. Näiteks lülitub kaardirakendus autojuhtimiselt kõndimise suunistega navigeerimisele, kui pargite ja jalgsi edasi lähete. Kui su telefon pole mõnda aega liikunud (näiteks kui magad), vähendab M7 aku säästmiseks võrgupingimist. 

iSight kaamera. Maailma kõige popim kaamera on nüüd veelgi parem. 

iPhone 5s sisaldab moodsaid tehnoloogiaid, mis on kohandatud iSight-kaamera riist- ja tarkvarale. Nii saab igaüks igal ajal ja igas kohas oivalisi fotosid teha. Lihtsalt palju mõttekam on õpetada iPhone'ile suurepäraste piltide tegemist kui inimestele profifotograafiat. Siin on vaid mõni uue iSight‑kaamera võimalustest. 

• Suurem sensor. Suuremad pikslid. Suurem ava. 
Valgus on suurepärase foto tegemisel põhitegur. Uuel iSightil on 15 protsenti suurem sensor. Suuremad pikslid – 1,5 mikronit. Samuti ƒ/2.2 ava. Kõik need lasevad sisse rohkem valgust. 

• Katkematu sarivõte. 
Sarivõtterežiim võimaldab teha tegevusest mitu võtet, jäädvustades 10 fotot sekundis. Reaalajas analüüs soovitab üksikuid võtteid või fotoseeriat, mis võiks sulle enim meeldida. 

• True Tone'i välk. 
Valge LED ja kollane LED töötavad intelligentsete tarkvaraalgoritmide järgi, et reguleerida välgu intensiivsust ning värvitemperatuuri, kasutades objekti ideaalseks valgustamiseks rohkem kui 1000 kordumatut kombinatsiooni. 

• Automaatne pildistabilisaator. 
Automaatne pildistabilisaator astub tegevusse, kui on vaja vähendada käte värisemisest või objekti liikumisest tulenevat müra ja liikumist. 

• Video aegluup. 
Jäädvusta videot 120 kaadrit sekundis 720p juures ja taasesita selle mis tahes lõiku dramaatilise efekti saavutamiseks veerandkiirusega. Seejärel saad seda jagada kõigi sõpradega. 

• Reaalajas video suumimine. 
Reaalajas videosuumiks tuleb lihtsalt näpistada. Salvestamise ajal saad kõike kuni kolm korda lähemale suumida. 

• Ruutfotod. 
Pildista ruudurežiimis – iSight-kaamera kadreerib ja kärbib su võtte automaatselt ruudukujuliseks, mis sobib suurepäraselt jagamiseks Instagramis, Twitteris, Facebookis jne. 

• Panoraamfotod. 
Võta (võimalikult suur) tükk vaimustavat taevakaart endaga kaasa. Panoraamirežiim võimaldab jäädvustada eepilisi panoraamfotosid dünaamilise automaatse säritusega, mis võtte tegemisel reguleerub. 

• Fotofiltrid. 
Nii tavalistele kui ka ruutfotodele saab filtreid lisada. Vali filter ja vaata efekti enne pildistamist. Või lisa see hiljem. Kui muudad meelt ja otsustad, et parim filter on see, kui filtrit polegi, siis saad selle lihtsalt eemaldada. 

FaceTime HD-kaamera. Ole pildil või ole kuuldel. 

Kui sul pole võimalik ise kohal olla, saad seda teha vähemalt ekraani kaudu. FaceTime'i videokõnega saad jagada häid uudiseid oma parima sõbraga või soovida head und reisil olevale kallimale. Seadme iPhone 5s täiesti uuel FaceTime'i HD‑kaameral on suuremad pikslid ja täiustatud tagumise küljevalgustuse sensor, nii et sinu naeratus särab toas pea igas valguses. Kuna opsüsteemis iOS 7 on võimalik ka ainult häält edastada, ei pea FaceTime'is kohtamine toimuma tingimata silmast silma. 

Ülikiire 4G LTE WiFi. Suurema ulatusega kui kunagi varem. 

Seadmel iPhone 5s on kuni 13 LTE sagedusala. Seda on rohkem kui mis tahes muul nutitelefonil. Seega saab nüüd maailmas veelgi rohkem inimesi nautida kiiret alla- ja üleslaadimist. Seega iPhone'i toetatud 4G LTE-operaatorite arv kogu maailmas üha kasvab. Nii saad reisides veelgi rohkemates kohtades ülikiiret 4G LTE võrku kasutada. 

iOS 7. Koos sellega on iPhone 5s kaunilt terviklik. 

iOS 7 kujundati eesmärgiga iPhone 5s. See kasutab maksimaalselt iPhone 5s mudelisse sisseehitatud moodsaid tehnoloogiaid, näiteks 64-bitist A7-kiipi, sõrmejäljetuvastussensorit Touch ID ning uut ja veelgi tähelepanuväärsemat iSight-kaamerat. Peale selle on opsüsteemil iOS 7 ka suurepärased uued funktsioonid, nagu nutikam multitasking, AirDrop ja juhtimiskeskus Control Centre, mis teeb su igapäevased toimetused veelgi lihtsamaks, kiiremaks ning nauditavamaks. Pole vahet, mida teed või millist rakendust kasutad, selle selgeksõppimine on ülimalt intuitiivne. Juba esimesest päevast peale tead, kuidas meie uusimat mobiilset OS-i või moodsaimat iPhone'i kasutada. 

Sisseehitatud rakendused. Täiustatud selleks, et sinu iPhone - ja sina - oleksite veelgi võimekamad. 

iOS 7 sisaldab vaimustavat rakendusekogu, et saaksid teha kõike, mida vaja – saata meile ja tekstsõnumeid, sirvida veebis, jäädvustada ja jagada suurepäraseid fotosid ning videoid, hankida juhiseid ning palju muud. Kõik sisseehitatud rakendused on optimeeritud ära kasutama A7-kiibi suure jõudlusega 64-bitist arhitektuuri. 

• Telefon 
Kõnele saad vastata tekstsõnumiga, määrata meeldetuletusi, aktiveerida funktsiooni Do Not Disturb (Mitte segada) ja teha palju muud. 

• Kalender 
Saad kiiresti vaadata kõiki oma ajakavasid. Isegi viie päeva täisekraanvaadet horisontaalpaigutuses. 

• E-post 
Neljatollisel Retina-ekraanil saad meile lugeda ja sisendkausta hallata. 

• Fotod 
Funktsiooni iCloud Photo Sharing (Fotode jagamine iCloudiga) abil saad jagada teatud rühmadega. 

• Kaamera 
Saad jäädvustada suure eraldusvõimega panoraampilte ja palju muud. 

• Muusika 
Saad koostada oma iTunesi kogu ja esitada seda AirPlay abil kõikjal majas. 

iPhoto. iMovie. Pages. Keynote. Numbers. Kasuta kõiki võimalusi tasuta. 

Muuda oma iPhone võimsaks mobiilseks fotoredigeerimis-, filmitegemis-, memuaarikirjutamis-, esitlusejagamis- ja arvutuskeskuseks. iPhoto, iMovie ja iWorki rakendusepere – Pages, Keynote ja Numbers – võimaldavad sul kõike seda ning muudki veel teha. Kõik need viis rakendust saad oma seadmesse iPhone 5s App Store'ist tasuta alla laadida. 

• iPhoto 
Korralda, töötle ja jaga iPhone'iga tehtud hämmastavaid fotosid. 

• iMovie 
Lase võimsate video- ja helitöötlusriistade abil endas peidus olev filmirežissöör valla. 

• Pages 
Loo kaunilt kujundatud dokumente, uudiskirju, aruandeid ja palju muud. 

• Numbers 
Pane andmed dünaamiliste tabelite, diagrammide ja arvutustabelitega elama. 

• Keynote 
Valmista professionaalsete tööriistade ja paeluvate efektidega meeldejäävaid esitlusi. 

• Podcastid 
Avasta, telli ja esita oma iPhone'is mis tahes žanri podcaste. 

• iBooks 
Taasavasta klassika. Vaata üle menuraamat. Loo allalaadimiste haaval oma isiklik kogu 

App Store. iPhone on võimeline pea kõigeks. 

App Store on koht, kust leiad parima valiku mobiilirakendusi eales. Neid on seal rohkem kui 900 000.4 Kuna igaüks neist on loodud spetsiaalselt iPhone'ile, saad rakendustest ka parima elamuse. Sirvi ja osta rakendusi igas valdkonnas – tootlikkusest kuni mängudeni, haridusest meelelahutuseni, suhtlusvõrkudest rahanduseni jpm. Kõik ühest usaldusväärsest allikast ja ühes kohas. Nii pääsed neile kergesti juurde, saad neid hõlpsasti otsida ja isikupärastada. 

iCloud. Kõik, mida sa vajad. Kõikjal, kus seda vajad. 

iCloud laseb sul oma sisule kõikjal juurde pääseda – nii iPhone'ist, iPadist, iPod touchist kui ka Macist. Tänu iOS 7 uutele funktsioonidele on see lihtsalt asendamatu. Isegi kui iPhone on sinu ainus Apple'i seade, saad fotode jagamise funktsiooniga iCloud Photo Sharing (Fotode jagamine iCloudiga) sõprade iOS-seadmetesse pilte ja videoid saata. Sõbrad saavad neid kommenteerida ning sinu jagatud fotostriimi isegi oma fotosid ja videoid postitada. Rakenduse Otsi mu iPhone üles uus funktsioon Activation Lock (Aktiveerimislukk) muudab teistel peale sinu seadme kasutamise või müümise veelgi raskemaks.

Tagasi

  • Üldised parameetrid

    tootja Apple
  • Andmeside

    4G Jah
    Bluetooth Bluetooth 4.0
    WiFi Jah
  • Protsessor

    protsessori tüüp
  • Mälu

    sisemälu 16 GB
  • Ekraan

    ekraani diagonaal 4 "
    ekraani resolutsioon
    640x1136
  • Funktsioonid

    sensorid G-Sensor, güroskoop, E-kompass, aktseleromeeter
    GPS A-GPS, GLONASS
    FM raadio Ei
    Dual-SIM Ei
  • Liidesed

    3,5 mm kõrvaklappide väljund Jah
  • Aku

    mahtuvus 1560 mAh
  • Mõõtmed

    kaal 112 g
    kõrgus 12,38 cm
    laius 5,86 cm
    sügavus 0,76 cm
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.