Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Tahvelarvuti iPad mini 2 (16 GB), Apple / Wi-Fi

Tahvelarvuti iPad mini 2 (16 GB), Apple / Wi-Fi
  • Tahvelarvuti iPad mini 2 (16 GB), Apple / Wi-Fi
  • Tahvelarvuti iPad mini 2 (16 GB), Apple / Wi-Fi
  • Tahvelarvuti iPad mini 2 (16 GB), Apple / Wi-Fi
  • Tahvelarvuti iPad mini 2 (16 GB), Apple / Wi-Fi
  • Tahvelarvuti iPad mini 2 (16 GB), Apple / Wi-Fi
  • Tahvelarvuti iPad mini 2 (16 GB), Apple / Wi-Fi

Tahvelarvuti iPad mini 2 (16 GB), Apple / Wi-Fi

Tootekood: ME276HC/A Tootja: Apple
269.99 €
309.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

iPad mini on lihtsalt uskumatu, ükskõik mis nurga alt ka ei vaataks. Hämmastav Retina-ekraan on ainult algus. iOS 7'ga integreeritud uue A7-kiibi, täiustatud traadita side ja võimsate rakendustega Retina-ekraaniga iPad mini võimaldab sul teha rohkem, kui eales ette kujutasid. Funktsioonidelt on see igas mõttes iPad Airiga identne. Ainus erinevus on see, et iPad mini on sellises suuruses, et seda on ülimalt mugav ühes käes hoida.

Loe edasi

Sarnane toode meie valikus

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

7,9-tolline Retina-ekraan. Sama suurus. 4 korda rohkem piksleid.

Nüüd näeb iPad mini sinu käes veelgi parem välja. Retina-ekraanil on üle 3,1 miljoni piksli — miljoni võrra rohkem kui HDTV'l. See tähendab eraldusvõimet 2048 x 1536, mis on neli korda suurem kui eelmise põlvkonna iPad minil. Pikslid on nii tihedalt koos, et sinu silmad ei suuda neid eristada. See muudab fotod ja videod uskumatult detailseks ning teksti üliteravaks. Parimad pikslid on need, mida kunagi silmaga ei näe.

Õhuke ja kerge disain. Kuigi seade on varasemast mahukam, sobitub see ikka ideaalselt kätte.

Oleme iPad minisse väga palju uusi ja uskumatuid funktsioone lisanud. Sellel on hämmastav Retina-ekraan, uskumatult võimas A7-kiip, täiustatud traadita side tehnoloogiad ja palju muud. Samas on see endiselt õhuke ja kerge (ja mini). Seadme paksus on vaid 7,5 mm ja see kaalub vähem kui kolmandik kilo. Saad iPad minis palju rohkem teha, hoides endisest vähem käes.

Uskumatu jõudlus. Mini näitab hambaid.

Uus Apple'i disainitud A7-kiip toob 64-bitise lauaarvuti arhitektuuri iPadi. See tähendab kõikide toimingute puhul kuni 4 korda kiiremat CPUd ja kuni 8 korda suuremat graafikajõudlust. Sellegipoolest kestab aku kuni 10 tundi, et saaksid õppida, mängida, ehitada ning luua mida iganes ja millal iganes soovid.

A7-kiip

A7-kiip viib iPadi võimsuse ja kiiruse uuele tasemele. Tänu A7-kiibile töötavad rakendused kiiremini. Mängud on sujuvamad. Kõik, mida iPad miniga teed, tundub kiirem, sest see lihtsalt ongi kiirem. Kusjuures lausa neli korda kiirem. See on siiski alles algus. iPad mini toetab ka OpenGL ES-i versiooni 3.0, et pakkuda detailset graafikat ja visuaalseid efekte, mis olid seni võimalikud ainult lauaarvutites ning mängukonsoolides. A7-kiibil on 64-bitine arhitektuur, mis avab uksed veelgi võimsamatele rakendustele. See tähendab veel rohkem iPad mini kasutusvõimalusi.

M7 Motion kaasprotsessor.

iPad mini on loodud liikvel olema. Seetõttu on M7 kaasprotsessor loogiline valik. See mõõdab iPad mini kaudu liikumist, kogudes kiirendusmõõturist, güroskoobist ja kompassist andmeid. Seega saavad rakendused sulle iPad mini liikumise põhjal paremat kasutuskogemust võimaldada. Tavaliselt on see A7-kiibi ülesanne. M7 teeb seda aga tõhusamalt ja aitab seeläbi akut säästa.

Sama hea aku kestvus

iPad mini on võimas, kuid mitte ahne. Kuigi see on eelmise põlvkonna iPad minist kuni neli korda kiirem, tagab see sama võimsa 10-tunnise aku kestvuse.1 Seda seetõttu, et A7-kiip pole lihtsalt senisest võimsam, vaid ka tõhusam. Seega ükskõik, kuhu iPad miniga lähed, võimaldab aku kestvus sul veelgi kaugemale minna.

Täiustatud traadita side. Loo paremaid kontakte kõikjal, kuhu lähed.

Sinu uus lemmikrakendus, raamat või film. Sinu järgmine FaceTime'i kõne või iMessage. Ülikiire traadita side võimaldab sul oma lemmiktegevusi otse iPad minist teha. Seega saad senisest paremini sünkroonida ja ühenduses püsida.

Ülikiire Wi‑Fi

Kahe antenni ja MIMO (multiple-input multiple-output) tehnoloogiaga pakub iPad Air kaks korda kiiremat WiFi't. Tänu kahe sagedusalaga (2,4 GHz ja 5 GHz) 802.11n WiFi'le ning MIMO'le on allalaadimiskiirus kuni 300 MB/s, mis on kaks korda kiirem kui eelmise põlvkonna iPad minil. Seega kui soovid filmi alla laadida, jagada AirDropi kaudu fotosid või dokumente või lihtsalt veebi sirvida, on ühendus kiirem kui eales varem.

Rohkem 4G LTE sagedusi.

iPad mini koos Wi‑Fi + Cellular andmesidega võimaldab sul internetiühenduse luua ka siis, kui asud Wi‑Fi-signaalist kaugel. iPad mini toetab senisest enam 4G LTE sagedusi, et saaksid kogu maailmas rohkemate mobiilsidevõrkudega ühendust luua.2 Nüüd saad rohkemates kohtades kasutada kiiremat internetti – mõnikord isegi kiiremat kui lairibaühenduse puhul. Ja kuna andmesidepaketid on paindlikud, ei pea sa selleks lepingut sõlmima.

Parimate rakendustega. Kohe töövalmís. Kohe mänguvalmís.

iPad mini on suurepärane kaaslane igaks päevaks, sest see sisaldab rakendusi, mis aitavad sul igapäevatoiminguid teha: vaadata meile ja vestelda FaceTime'i kaudu näiteks emaga. iPhoto, iMovie, GarageBand, Pages, Numbers ja Keynote on nüüd iPad minis tasuta saadaval.3 Seega saad kirjutada romaani, teha tööesitlust ja luua helitausta oma koduvideole – kõike seda iPad Airist. Kõik need rakendused on optimeeritud 64-bitise arhitektuuri jaoks. Seega toimivad need sujuvalt ja võimsalt ning muudavad iPad mini — ja ka sinu — veelgi võimekamaks. Alates hetkest, kui selle sisse lülitad.

App Store. Rohkem kui 475 OOO elamust.

Plaani reisi. Õpi vaalade rände kohta. Visanda ehitise joonis. Või tõrju zombirünnakut. Iga tegevuse jaoks on olemas eraldi iPadi rakendus. Ning App Store'i lisatakse neid kogu aeg juurde. iPadi rakendusi on hõlbus ja mõnus kasutada, sest need pole lihtsalt väljavenitatud telefonirakendused. Need on justkui iPadi jaoks loodud, sest just seda nad ongi. Need kasutavad ära Retina-ekraani igat pikslit ja sisseehitatud tehnoloogiaid, nagu güroskoop, kiirendusmõõtur ja kompass. Tänu 64-bitise arhitektuuri hämmastavale potentsiaalile on see alles iPad mini kasutusvõimaluste algus.

FaceTime HD-kaamera

Teinekord on tore näha, kellega vestled. iPad mini FaceTime'i videokõnedega näevad sinu vestlused välja paremad kui eales varem. Tee WiFi või mobiilandmeside kaudu videokõne ning vaata (ja näita) kaunil ekraanil iga näoilmet.4 Nüüd on FaceTime HD-kaameral ka järgmise põlvkonna taustavalgustusandur ja suuremad pikslid. See valgustab isegi hämaras kõiki sinu FaceTime'i vestlusi, endast tehtud pilte ja Photo Boothi rühmapilte.

5-megapiksline iSight-kaamera

Meie juba mõtlesime, mida üheks heaks pildiks vaja läheb, seega ei pea sina sellele enam mõtlema. iPad mini 5-megapiksline iSight-kaamera loodi selleks, et aidata sul jäädvustada ühe hetkega elu iga hetke. Kasuta kadreerimisel Retina-ekraani ja jäädvusta ideaalne pilt. Libista kiiresti sõrme, et jäädvustada fotosid või 1080-pikslist HD-videot. Iga kord, kui pildistad, töötab A7-kiibi pildisignaali protsessor koos kaameraga, et teha automaatselt suur hulk kohandusi ja jäädvustada suurepärane foto või video. Sul ei tule mõelda muule kui sellele, kellega seda hetke jagada soovid.

Topeltmikrofon

iPad mini kuuleb sind. Sel on kaks mikrofoni. Ning need ei kogu lihtsalt rohkem heli, vaid töötavad koos, et vaigistada liigne müra ja jäädvustada parem heli. Seega muutub FaceTime'i kõnede heli paremaks, sest kostub vähem taustamüra. Sinu videosalvestistel on nüüd selgem kõla.

iPad mini ja iOS 7. Loodud teineteise täíustama.

Kuna iOS 7 on loodud iPad mini jaoks, ei näe kõik mitte lihtsalt ilus välja, vaid ka toimib hästi. Peale selle on operatsioonisüsteemil iOS 7 ka suurepärased uued funktsioonid, nagu nutikam multitasking, AirDrop ja Control Center, mis teevad sinu igapäevatoimetused veelgi lihtsamaks, kiiremaks ning nauditavamaks. Kõik see, mis tegi iOS'i ahvatlevaks. On nüüd veelgi ahvatlevam.

iCloud. Kõik, mida vajad. Seal, kus sa seda vajad.

iCloudiga on kogu sisu kõigis sinu seadmetes sünkroonitud. See on sinu seadmetega integreeritud, seega saad näiteks alustada Pagesi dokumenti Macis ja lõpetada selle viimistlemist oma iPad minis. iPhone'iga tehtud pildid kuvatakse tänu iCloudi fotode jagamise funktsioonile kohe ka iPad minis. Või alusta rongis olles iPad minis filmi vaatamist ja jätka kodus oma Apple TV's sealt, kus pooleli jäid.

AirPlay, AirPrint ja AirDrop. Jagamisrõõm

Striimi AirPlay kaudu
AirPlayga saad väikse ekraani suure vastu vahetada. Saad iTunesis filme ja kogu iPad mini lahedat sisu juhtmevabalt Apple TV kaudu oma HD-teleris striimida. Lülita sisse AirPlay-peegeldus ja näita oma reisipilte, alista sõpradega tulnukaid või tee klassile esitlus. Saad isegi DJ olla, kui striimid Wi‑Fi kaudu iPad Airist AirPlay-toega kõlaritesse esitusloendeid.

Prindi AirPrinti kaudu
Kui soovid midagi printida, saad seda teha otse oma iPad minist. Prindi WiFi kaudu mis tahes AirPrint-toega printerist. Selleks pole vaja ühendada kaableid ega laadida alla ühtki draiverit. Puuduta lihtsalt printimisikooni AirPrinti toega rakendustes (näiteks Mail, Safari, Pages, Keynote, Numbers, iBooks ja iPhoto). Juba ongi sinu iPad minis olev sisu paberile prinditud.

Jaga AirDropi kaudu
AirDrop on lihtne viis iPad mini sisu jagamiseks. Saad igale lähedalasuvale iOS 7 kasutajale kiiresti pilte, videoid, kontakte ja muud saata. Seadistamine ega meiliaadresside ega telefoninumbrite salvestamine pole vajalik. Puuduta lihtsalt nuppu Share, et näha, kes su ekraanile ilmub, ja vali nende seast, kellele soovid saata. Kui keegi sulle midagi AirDropi kaudu saadab, klõpsa iPad minil kuvatavas teatises nuppu Accept. AirDrop loob automaatselt Bluetoothi ja Wi‑Fi kaudu turvalise ühenduse ning edastab kohe sisu.

Tagasi

  • Üldised parameetrid

    tootja Apple
  • Andmeside

    4G Ei
    Bluetooth Bluetooth 4.0
  • Protsessor

    protsessori tüüp
  • Ekraan

    ekraani resolutsioon
    2048x1536
  • Mõõtmed

    kõrgus 20 cm
    laius 13,47 cm
    sügavus 0,75 cm
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.