Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

24" Full HD LED-monitor, Samsung

24" Full HD LED-monitor, Samsung
  • 24" Full HD LED-monitor, Samsung
  • 24" Full HD LED-monitor, Samsung
  • 24" Full HD LED-monitor, Samsung
  • 24" Full HD LED-monitor, Samsung
  • 24" Full HD LED-monitor, Samsung
  • 24" Full HD LED-monitor, Samsung
  • 24" Full HD LED-monitor, Samsung
  • 24" Full HD LED-monitor, Samsung
  • 24" Full HD LED-monitor, Samsung

24" Full HD LED-monitor, Samsung

Tootekood: LS24C750PS/EN Tootja: Samsung
209.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Nutikas ja kaunis. Kes võiks tahta midagi enamat?

Seda Samsungi 7. seeria monitori iseloomustab õhuke ja kitsas kujundus ning pildikvaliteet, mis tagab maksimaalse rahulolu. Täiskõrglahutus, lai vaatenurk ja Mega DCR tagavad teile hea pildikvaliteedi ning uue vaatamiselamuse – parima, mida siiani olete kogenud.

Loe edasi

Sarnane toode meie valikus

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Samsungi 7. seeria LED-monitor võimaldab muretult töötada ja mängida just nii palju kui ise soovite. Selle täiustatud disain on kaunis ja samas mugav. Üliõhuke kitsas raam annab sellele siredalt stiilse ilme ning pööramisfunktsioon võimaldab keerata ekraani, et näha soovitud infot. Lai vaatenurk tagab parima nähtavuse iga nurga alt. Nautige parimat pildikvaliteeti ja täiuslikke värve funktsioonide Mega DCR ja 5000:1 Static CR abil, mis pakuvad varasemast rikkalikumat ja kaasahaaravamat pildielamust.

Vaadake suuremalt: üliõhuke on moes

Õhuke, läikiv ja stiilne LED-monitor pakub maksimaalset vaatamiselamust. Üliõhuke monitor, millest kiirgab elegantsi ja ilu, kasutab ümbritseva maksimaalselt ära. Selle kitsas raam võimaldab keskenduda ekraanil olevale sisule ning töötada tõhusalt. Selle elegantne disain ainult tõhustab selle funktsionaalsust ja tulemuseks on dünaamiline monitor.

Ekraani reguleerimiseks lihtsalt pöörake seda

Samsungi 7. seeria LED-monitori kõigi mugavam omadus on selle pöörlemine. Pöörake ekraan just sellise nurga alla, kust teil on kõige mugavam vaadata. Kallutage ekraan horisontaalasendist vertikaalseks, et näha korraga rohkem informatsiooni ja et ei oleks vaja nii palju kerida. See funktsioon võimaldab kasutada 7. seeria toodet ka kahekordse monitorina koos sülearvutiga. Samsungi 7. seeria LED-monitori muljetavaldavate omadustega kogete täiesti uut vaatamiselamust.

Pildikvaliteet, mis on ideaalne iga nurga alt

Samsungi 7. seeria LED-monitoriga kogete ülimat pildikvaliteeti. Lai vaatenurk võimaldab vaadata teravaid, selgeid ja täiuslikke värve täis-HD-lahutusvõimega LED-monitoril iga nurga alt. Fantastiline funktsioon Magic Upscale aitab ennetada kujutise halvenemist, parandades nii multimeedia pildikvaliteeti algsest kvaliteedist sõltumata. Ning Mega DCR pluss 3000:1 Static CR tagavad hämmastavate, laitmatute ja säravate värvidega pildid ning elavad ja suurepärased tõetruud kujutised, muutes selle monitori täiuslikuks ekraaniks.

Kogege tõelisi värve Mega DCR-ga

Mega DCRi kontrastisuhe viib värvi- ja pildikvaliteedi uuele tasandile ning muudab pildid tõepäraseks. Mega DCRi kontrastisuhe näitab musta absoluutselt tumedana ja puutumatut valget ning muid värve maksimaalse eredusega. Te märkate, et kontrastsus on oluliselt parem ja pilt on selgem. See on nagu värviplahvatus, mille kõrval teised ekraanid kahvatuvad. Nautige multimeediasisu professionaalsusega, mille see on ära teeninud.

Täiustage oma vaatamiskogemust parema kvaliteedi ja pildiga

Magic Upscale täiustab pildikvaliteeti nii, et tulemuseks on aina parem pilt. Nautige täiuslikuma kvaliteediga kujutisi, olenemata pildi algsest kvaliteedist. Magic Upscale ennetab kujutise halvenemist ülespoole skaleerimisel, pakkudes ainult suurepäraseid ja rikkumata värve ja pilte. Ning kujutised kuvatakse monitorile selgemalt ja teravamalt kui sülearvuti ekraanile. Särage koos 7. seeria Samsungi LED-monitoriga.

Vähendage oma süsiniku jalajälge funktsiooniga Eco Saving

Samsungi 7. seeria monitoril on funktsioon Eco Saving, mis lihtsustab energia säästmist. See reguleerib teie monitori eredust vastavalt sellele, kui palju energiat te säästa soovite. Valikus on kolm energiasäästurežiimi. Muutke energiasäästmine mugavaks ja haarake kontroll keskkonna üle.

Windows 8 operatsioonisüsteemiga ühilduv monitor

Hakake kasutama Samsungi 7. seeria LED-monitore, mis ühilduvad täielikult Windows 8-ga. Sellele Samsungi LED-monitorile on omistatud Windows 8 sertifitseerimislogo. Monitor toetab ka Metro UI funktsiooni.

Tagasi

  • Ekraan

    ekraani tehnoloogia
    WVA LED
    ekraani resolutsioon
    1920x1080 Full HD
    reageerimisaeg 5 ms
    heledus
    250 nitti (cd/m²)
    ekraani pind matt
    kontrast 3000 :1
  • Liidesed

    3,5 mm heli sisend Ei
    3,5 mm kõrvaklappide väljund Jah
    DisplayPort Ei
    DVI Ei
    LAN (võrguliides, RJ45) Ei
    Mini DisplayPort Ei
    Thunderbolt Ei
    VGA Jah
    WiFi Ei
    HDMI Jah
  • Üldised parameetrid

    tootja Samsung
  • Reguleerimine

    horisontaalselt pööratav Ei
    pivot (pöörlemistelg) Jah
    reguleeritav kalde nurk Jah
    reguleeritav kõrgus Ei
  • Mõõtmed

    kaal
    4,95 kg
    kaal ilma jalata 3,15 kg
    laius 55,58 cm
    sügavus 20 cm
    kõrgus ilma jalata 33,2 cm
    sügavus ilma jalata 3,21 cm
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.