Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

4. generatsiooni iPad 128 GB, Apple / 4G & Wi-Fi

4. generatsiooni iPad 128 GB, Apple / 4G & Wi-Fi
  • 4. generatsiooni iPad 128 GB, Apple / 4G & Wi-Fi

4. generatsiooni iPad 128 GB, Apple / 4G & Wi-Fi

Tootekood: ME407HC/A Tootja: Apple
929.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

See on geniaalne. Sõna otseses mõttes.

Miski pole arusaamatu. Sa tõesti puudutad oma fotosid, loed raamatut, mängid klaverit. Miski ei tule sinu ja su armastatud tegevuse vahele. iPadi põhielemendid - ekraan, protsessor, kaamerad, juhtmevaba ühendus - on loonud koosluse, et pakkuda sulle parimat elamust.

Loe edasi

Sarnane toode meie valikus

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Retina ekraan. Näe kõike nagu ei kunagi varem.

Läbimurdeline Retina ekraan.
iPadi suur ja ilus ekraan aitab sul kõike teha. Parem ekraan muudab paremaks ka iPadi kasutuskogemuse. iPadi Retina ekraanil on eraldusvõime 2048x1536, suurepärane värviküllastus ja 3,1 miljonit pikslit. See on neli korda rohkem piksleid kui iPad 2 mudelil ja miljon korda rohkem kui HD-teleril. Need pikslid on nii lähestikku, et normaalkaugusel vaatamisel ei suuda inimsilm üksikuid piksleid eristada. Kui sa piksleid ei näe, vaatad sa teravat pilti. Või artiklit. Või mängu. Täiesti uuel kujul.

Võimas A6X protsessor.

Panustasime võimsusele topeltkoguse.

Kahekordne kiirus. Kahekordne graafikajõudlus.

iPadi uus A6X protsessor on siiani võimsaim mobiilne protsessor. Selle CPU protsessor ja graafika on A5X protsessoriga võrreldes kaks korda võimsamad. Seega on iPad veelgi kiirem ja paremini reageeriv. Rakendused käivituvad kohe ning toimivad sujuvalt. Intensiivse graafikaga mängud näevad Retina ekraanil välja tõetruud ja piltilusad. Ning tänu A6X protsessorile sisseehitatud täiustatud pildisignaalitöötlusele on 5-megapikslise iSight-kaameraga tehtavad fotod ja videod veelgi teravamad ja Retina ekraani väärilised.

Aku kestvus 10 tundi.
iPadil on 3,1 miljoni piksliga Retina ekraan ja täiustatud A6X protsessor ning graafika. Kui palju see mõjutab aku kestvust? Minimaalselt. Aku pakub jätkuvalt kuni 10 tundi toidet, et saaksid lugeda, vaadata, mängida, kirjutada ja luua, mida sa iganes soovid.

Kuni 128 GB salvestusruumi.
Oma iPadis teed pea kõike mida tahad. Mida rohkem sa teed (näiteks pildistad, salvestad HD-videoid või lood dokumente), seda rohkem salvestusruumi on sul vaja. 128 GB korral ei pea sa ruumi pärast muretsema. Rakendused, muusika, ajakirjad ja muu – kõige kaasa võtmiseks on piisavalt ruumi.

Rakendused.
Midagi kõigile ja kõigeks.

Sisseehitatud rakendused.
iPad muudab su igapäevatoimingud otsekohe erakordseks. Kaardista oma järgmine seiklus. Seejärel jäädvusta see 1080p HD-kvaliteedis filmile. Vaata veebisaadet või filmi. Loe menuraamatut või mõnda ajakirja. E-posti vaatamine. Sõnumite saatmine. Või kasuta näost näkku suhtlemiseks FaceTime'i. Võid üllatuda, kui palju on seadmesse juba sisse ehitatud.

Üle 300 000 rakenduse App Store´is.
App Store'is on juba üle 300 000 iPadi rakenduse ja neid tuleb üha juurde. Rakenduste arv pole aga peamine. Need on ilusad, kaasahaaravad ja just iPadi jaoks loodud rakendused. Need muudavad su igapäevatoiminguid alatiseks. Saad töö jaoks teha arvutustabeli, meelelahutuseks hollywoodiliku treileri, kavandada tundi, plaanida reisi või näiteks õhtusööki – kõike seda ühes seadmes.

FaceTime´i ja iSight-kaamerad.
Veelgi enam põhjust naeratamiseks.

Lehvita uuele FaceTime'i HD-kaamerale.

iPadi FaceTime toob inimesed kokku ka siis, kui nad asuvad üksteisest kilomeetrite kaugusel. Saad teha WiFi või mobiilandmesidevõrgu kaudu videokõnesid, et oma sõprade ja perega ka pika vahemaa tagant kokku saada. Ning tänu uuele FaceTime'i HD-kaamerale näevad teised sind ja su ümbrust veelgi paremini. Lisaks saad seda kasutada ka enda pildistamiseks 720-pikslise HD-video jäädvustamiseks.

Salvesta 1080-piksliseid HD-videoid.

Elus tuleb ikka ette üllatusi. Näiteks ootad rongi ja loed iPadis midagi, kui märkad platvormil andekat esinejat. Või surfad oma diivanil veebis ja su koer jookseb ringi, seljas su tütre balletiseelik. iPadi iSight-kaamera abil saad kõik need ootamatud, ilusad ja naljakad hetked jäädvustada – 1080-pikslise HD-kvaliteediga. Tänu automaatsele videostabiliseerimisele jääb ära ka pildi värisemine. Mis tuleb kasuks, kui pildistamine liiga lõbusaks kisub. Kuni 128 GB salvestusruumi korral on sul nüüd veelgi rohkem ruumi oma loovuse jäädvustamiseks.

Tee 5-megapiksliseid fotosid.

5-megapikslisel iSight-kaameral on taustvalgustussensor, millega saad teha suurepäraseid pilte nii päikese käes kui ka küünlavalguses. Fotode tegemisel muutub suur ja ilus Retina-ekraan suureks ja ilusaks näidikuks, millel on piisavalt ruumi võtte kompositsiooni seadmiseks. Automaatteravustamise, teravustamiseks puudutamise ja säri määramiseks puudutamise funktsioonide abil on iga tehtud foto raamimist väärt. Sisseehitatud näotuvastus, mis automaatselt tasakaalustab teravuse ja säri kuni 10 näo jaoks, salvestab rohkem naeratusi. Vaadake nüüd iPadi ja naeratage.

Ülikiire Wi-Fi.
Kiiremad ühendused kogu maailmas.

Täiustatud WiFi-tehnoloogia. Sisseehitatud.

iPadi sisseehitatud uued WiFi võimalused aitavad teil varasemast kiiremini ühenduses olla, täpsemalt kuni kaks korda kiiremini kui mis tahes eelmise põlvkonna iPadid. Tänu kahe sagedusalaga (2,4 GHz ja 5 GHz) 802.11n WiFi-le ja kanalite ühendamise toele on allalaadimiskiirus kuni 150 Mbit/s. Tõlge: igapäevased toimingud võivad muutuda märgatavalt kiiremaks.

Järgmise põlvkonna mobiilsideühendus

Kui soovid kasutada Interneti-ühendust, aga sul puudub juurdepääs WiFi-le, vali WiFi + cellular mobiilandmesidega iPad. Nüüd toetab see veelgi kiiremaid mobiilsideühendusi kogu maailmas, sh täiustatud võrke (nt HSPA, HSPA+ jaDC-HSDPA). Saad sisu alla laadida, videoid striimida ja sirvida veebi uskumatu kiire ühendusega ning sa ei pea selleks sõlmima lepingut ega võtma pikaajalisi kohustusi.

iOS

Maailma kõige täiuslikum mobiilne opsüsteem.

iOS on iga iPadi, iPhone'i või iPod touchi põhikomponent. See sisaldab kõiki igapäevaselt kasutatavaid sisseehitatud rakendusi ja intuitiivset tehnoloogiat (nt Multi-Touch), mis muudavadki iPad nii täiuslikuks. Iga iOS-i tasuta uuendus muudab su seadme veelgi võimekamaks. Kõige värskem versioon (iOS 6) on iPadis juba olemas. Kui võtad telefoni karbist välja, võtad ühtlasi välja ka enam kui 200 uut funktsiooni, mis muudavad su mugavad igapäevatoimingud veelgi mugavamaks.

iCloud

Sinu sisu. Kõigis sinu seadmetes.

iCloud on iPadi sisse ehitatud. Lülita see lihtsalt sisse ja pääsed automaatselt juurde kõigele vajalikule, olenemata sellest, kas kasutad iPadi, iPhone'i, iPod touchi, Mac- või PC-arvutit. iOS 6 uute funktsioonidega saad iCloudis rohkem toiminguid teha. Näiteks laseb funktsioon Shared Photo Streams sul enda valitud isikutega pilte jagada. Ka kadunud iPadi ülesotsimine, lukustamine ja kättesaamine on varasemast hõlpsam. Kui lehitsed veebilehte ühes seadmes, saad seda tänu iCloud Tabsile jätkata teises seadmes. Ning see on alles algus.

Lightning-liides.
Väiksem. Nutikam. Vastupidav. Ümberpööratav.

Täiesti uus ühendusviis.

Iga uue iPadiga on kaasas Lightning-liides. See on 80% väiksem kui 30 klemmiga liides. Ning sellel on täiesti digitaalne kaheksa signaaliga konstruktsioon, mis on märkimisväärselt vastupidavam. Lightning-liidese teine hea omadus on ümberpööratavus. Seega pole enam võimalik kaablit valepidi ühendada.

Lightning-liides ja 30 klemmiga adapter.

Kui sul on iPadi tarvik, mis kasutab 30 klemmiga liidest, saad selle ikkagi oma uue iPadiga ühendada. Selleks kasuta Lightning-liidesega 30 klemmiga adapterit (müüakse eraldi).

AirPlay.

Esita seda oma iPadis. Vaata seda oma HD-teleris.

AirPlay kaudu striimimine.

Saad kogu oma iPad suurepärast sisu – muusikat, fotosid ja videoid – striimida juhtmevabalt oma HD-teleris või kõlarites, kasutades Apple TV-d8 või WiFi-võrgu kaudu AirPlay toega kõlarites. Puuduta AirPlay ikooni ja juba panebki su lemmikalbum terve maja rokkima või algab filmiõhtu või saad uhkustada oma fotodega. Ära hoia ennast tagasi.

Printimine AirPrinti abil.
Prindi otse oma iPadist, kasutades selleks AirPrinti ja WiFi-ühendust. Selleks pole vaja alla laadida eraldi tarkvara, installida draivereid ega ühendada kaableid. Printida saad rakendustest E-post, Fotod, Safari ja iBooks. Või mistahes iWorki rakendusest – Pages, Keynote ja Numbers. Vaid mõne puudutusega saad ekraanil kuvatava saata AirPrinti toega printerisse.

Tagasi

  • Üldised parameetrid

    tootja Apple
    värv valge
  • Andmeside

    Bluetooth Bluetooth 4.0
  • Protsessor

    protsessori tüüp
  • Ekraan

    ekraani resolutsioon
    2048x1536
  • Funktsioonid

    sensorid G-Sensor, güroskoop, E-kompass
  • Mõõtmed

    kõrgus 24,12 cm
    laius 18,57 cm
    sügavus 0,94 cm
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.