Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Külmik, Samsung / kõrgus: 185 cm

Külmik, Samsung / kõrgus: 185 cm
  • Külmik, Samsung / kõrgus: 185 cm
  • Külmik, Samsung / kõrgus: 185 cm
  • Külmik, Samsung / kõrgus: 185 cm
  • Külmik, Samsung / kõrgus: 185 cm
  • Külmik, Samsung / kõrgus: 185 cm
  • Külmik, Samsung / kõrgus: 185 cm
  • Külmik, Samsung / kõrgus: 185 cm
  • Külmik, Samsung / kõrgus: 185 cm
  • Külmik, Samsung / kõrgus: 185 cm

Külmik, Samsung / kõrgus: 185 cm

Tootekood: RB31FSRNDWW/EF Tootja: Samsung
369.99 €
429.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Samsungi uus külmik on nutika disainiga, et tagada tõhus ruumikasutus. Elemendid, nagu lihtsa liugmehhanismiga riiul ja lõpuni väljatõmmatav sahtel, aitavad teil vähendada toiduainete hoiustamisele, korraldamisele ja väljavõtmisele kuluvat aega. Kõik elemendid on paindlikud ja erilise disainiga, et pakkuda teile mugavust paljudeks aastateks, ning tänu energiasäästlikule digitaalsele inverterkompressorile on külmik nii vastupidav, et sellel on kümneaastane garantii.

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Lihtsa liugmehhanismiga riiul
Külmiku tagaosas oleva jogurtitopsi järele küünitades tuleb läbida tihti erinevatest toiduainetest koosnev takistusrada, sealhulgas peate pääsema mööda näiteks seitsmekihilisest tordist või kurgipurgist. Üks vale liigutus võib tuua kaasa rikutud glasuuri või klaasikillud põrandal. Lihtsa liugmehhanismiga riiul on paigaldatud rullikutele, et saaksite selle välja tõmmata ning toiduaineid tõhusalt korraldada, neile hõlpsasti juurde pääseda ja näha vaevata, mis on peidus tagaosas.

Digitaalne inverterkompressor ja kümneaastane garantii
Erinevalt tavalistest kompressoritest, millel on vaid kaks käivitamise ja peatamise skeemi, on Samsungi digitaalsel inverterkompressoril vastavalt niiskustasemele ja kasutusmustritele viis erinevat liikumistsüklit. See aitab säilitada ühtlasemat temperatuuri, vähendab pikema tööea tagamiseks kompressori kulumist ning minimeerib mürataset. Ühtlasi saate nautida väiksematest elektriarvetest ja kümneaastasest garantiist tulenevat meelerahu.

Lõpuni väljatõmmatav sahtel
Tavalistest sügavkülmikusahtlitest rohkem avanev sahtel muudab toiduainete korraldamise ja väljavõtmise lihtsamaks isegi mahukamate toiduainete puhul, nagu 10-liitrine jäätisenõu. Optimaalse ruumikasutuse tagamiseks saab sahtli lõpuni välja tõmmata ning see on disainitud viisil, mis võimaldab teil avada selle isegi siis, kui külmiku uks on ainult 90 kraadi ulatuses lahti.

Sügav ukseriiul
Ukseriiul, mis on sügavam kui tavaliste külmikute riiulid, pakub mugavust pere janukustutusvarude hoidmiseks. Nüüd saate hoida ukse sees suuri piima- ja mahlapakke ning kahte ritta seatud jookide purke ja pudeleid. Korraldate peo? Kasutage sügavat ukseriiulit kõrgete vee-, limonaadi- ja muude jookide pudelite jahedas hoidmiseks.

Ülemine LED
Tavalistest lampidest energiatõhusam ülemine LED valgustab eredamalt kui keskmine Samsungi LED-lamp. See valgustab suurepäraselt kogu külmiku sisemust, et näeksite selles paiknevaid toiduaineid selgelt. Leiate otsitava hõlpsamalt, et te ei peaks ust kaua lahti hoidma – nii säästate aega ja energiat.

Funktsioon True No Frost
Samsungi funktsioon True No Frost tagab ühtlase jahutuse, et vältida härmatist ja jää kogunemist. True No Frost aitab säilitada kõigi kiiresti riknevate toiduainete värskuse ja tervislikkuse ning on tänu ühtlase temperatuuri säilitamisele energiatõhusam, suurendades jahutussüsteemi vastupidavust.

Tagasi

  • Külmik

    paigaldusmeetod eraldiseisev
    külmiku liik külmik
    sügavkülmal tärne [ * ] * * *
    energiaklass A+
    jahekambri sulatusmeetod automaatne
    sügavkülmkambri sulatusmeetod automaatne
    energiakulu 280 kWh/aastas
    funktsioonid kiirkülmutus
    , NoFrost
    , puhkuse reziim, digitaalne inverterkompressor
    vahetatav uksepoolsus Jah
    sügavkülmkambri paigutus alumine
  • Veinikülmik

    Valgustus LED
  • Üldised parameetrid

    komplektis munarest 6-le munale, pudeliriiul 2-le pudelile
    müratase 39 dB
    tootja Samsung
  • Mõõtmed

    üldmaht
    310 L
    jahekambri maht
    212 L
    sügavkülmkambri maht
    98 L
    kõrgus 185 cm
    laius 60 cm
    sügavus 66,8 cm
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.

Tagasi

energy-label

Täpsemalt:

A+Seadme tõhusus on märgatav ainsa pilguga.
Tõhususklass on standardiseeritud klassifikatsioon, mis on kasutusel kogu Euroopas ja mõistetav vaid ühe pilguga. Tooteid saab otseselt võrrelda klasside A+++ (kõige energiasäästlikum) kuni D (kõige energiakulukam) järgi. Tõhususklassi klassifitseerimise aluseks on võetud aastane energiatarbimine, mis arvutatakse välja mitme erineva parameetri põhjal.

280Aastane energiakulu.
Energiatarbimine XYZ kilovatt-tundi aastas, põhineb standardtingimustes mõõdetud 24 tunni tulemustel. Tegelik energiatarbimine oleneb seadme kasutusviisist ja asukohast.

xVeinipudelite mahutavus
Standardsete 0.75 l veinipudelite hulk.

212
L
Jahekapi maht.
Kõikide tärniga tähistamata kambrite (st töötemperatuur > –6 °C) ruumalade summa.

98LSügavkülmkambri maht.
Kõikide tärniga tähistatud sügavkülmkambrite (st töötemperatuur ≤ –6 °C) ruumalade summa.

39
dB
Müratase.
Mitte ainult energia säästmine ei aita kaitsta keskkonda, vaid seda aitab teha ka müra vähendamine. Helitaseme muutus 3 dB(A) tähendab tegelikult helitugevuse muutust 2 korda. Näiteks 39 dB (A) helitasemega seade on seega poole vaiksem kui 42 dB (A) helitasemega seade. Helitaset näitav energiamärgis on seega täiendavaks objektiivseks näitajaks, mille alusel toodet valida.