Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Nutikas fotokaamera Galaxy GC100, Samsung

Nutikas fotokaamera Galaxy GC100, Samsung
  • Nutikas fotokaamera Galaxy GC100, Samsung
  • Nutikas fotokaamera Galaxy GC100, Samsung
  • Nutikas fotokaamera Galaxy GC100, Samsung
  • Nutikas fotokaamera Galaxy GC100, Samsung
  • Nutikas fotokaamera Galaxy GC100, Samsung
  • Nutikas fotokaamera Galaxy GC100, Samsung
  • Nutikas fotokaamera Galaxy GC100, Samsung
  • Nutikas fotokaamera Galaxy GC100, Samsung

Nutikas fotokaamera Galaxy GC100, Samsung

Tootekood: EK-GC100ZKASEB Tootja: Samsung
459.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Samsung GALAXY kaamera pakub teile operatsioonisüsteemi Android Jelly Bean võimsa intelligentsi vahendusel professionaalse digitaalfotograafia maagiat. See läbi aegade nutikaim kaamera jäädvustab hingematvaid fotosid ning sel on lai valik erakordselt rikkalikke professionaalseid pildistamisrežiime, töötlusfunktsioone ja mitmesuguseid rakendusi.

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Sujuv ühenduvus (3G ja Wi-Fi)

Püsige kõikjal ühenduses

Jätke oma sülearvuti koju ja säästke nii pagasis ruumi. GALAXY kaamera on maailma ainus tõeliselt ühendatud kaamera. Saate otse kaamerast võrguga ühenduse luua ja faile üles laadida, jagada või isegi oma lemmikusse suhtlusvõrgustikku postitada. Seega, kui järgmisel korral puhkusel viibite ja tahate oma mälestusi kohe kodustega jagada, siis on GALAXY kaamera ainus, mida te vajate.

Automaatne üleslaadimine

Varundage fotod automaatselt pilve

GALAXY kaamera mugav automaatse üleslaadimise funktsioon salvestab teie väärtuslikud perepildid kohe ülesvõtte tegemise hetkel pilve. Öelge kaamerale, kuhu sihtida, ja tabage hetk. Ülejäänu teevad GALAXY kaamera ja pilveteenus ise ära.

* See funktsioon on saadaval alles edaspidi.

Share Shoti fotojagamisfunktsioon

Pildistage ja jagage reaalajas

Kas teile on tuttavad kõik need tüütud grupipildid, mille tegemine võtab terve igaviku, sest kõik on enda kaamera kaasa võtnud? Unustage see, sest nüüd saate funktsiooni Share Shot abil kohe pildistamise hetkel fotosid jagada. See võimaldab jagada fotosid kuni viie läheduses oleva Wi-Fi Directi seadmega. Töötab justkui imeväel.

Pildistage
Nüüd saab igaüks pildistada kui professionaal

Smart-režiim

Lihtsaim viis pildistada nagu professionaal

Ärge olge enam suurte kaameratega professionaalide peale kade, vaid tehke ise häid pilte. Jäädvustage näiteks täiuslikud valgusrajad punaseid tagatulesid täis toimekal öisel ristmikul. Või tabage kiire tegevus kohe režiimi Action Freeze abil. Valige Smart-režiim ja saate enda kasutusse mitmed erirežiimid. Kasutage soovitud režiimi ja jäädvustage täiuslik pilt.

Ulatuslik 21x suum


Jäädvustage kaugel asuvaid hetki teravas reaalsuses

Salvestage digitaalne suum hilisemaks töötlemiseks. GALAXY kaamera ulatuslik 21x suum on 100% optiline, aidates teil pääseda pildistatavale nii lähedale kui võimalik ja säilitada seejuures kristallselge teravuse, mida kogeksite kaamerale lähemal paikneva objekti puhul.

Aegluubis video

Mõnikord on aeglane parem

Video hilisema aegluubis esitamise asemel salvestage see aegluubis video režiimi abil kohe sellisena. See jäädvustab teie kõige kallimad hetked hämmastava kiirusega 120 kaadrit sekundis ja eraldusvõimega 768 x 512 ning esitab neid aeglaselt maagilise ja selge videona, muutes mälestused sel moel tõeliselt ajatuks.

Nautige
Teil pole kaameraga kunagi nii lõbus olnud


Android 4.1 Jelly Bean™

Android 4.1 Jelly Bean™. Piltide tegemine on lõbusam.

Jäädvustage paremaid pilte ja muutke oma elu lõbusamaks tänu GALAXY kaamerale ja uusimale Androidi operatsioonisüsteemile Android 4.1 Jelly Bean™. Jelly Bean võimaldab teil teha rohkemat kui vaid hingetuks tegevaid fotosid. Sisenege Androidi rakenduste maailma, et tõeliselt nautida ja isikupärastada oma pilte ning hankida veelgi enam suurepäraseid rakendusi S Suggesti fotograafia kategooriast. Lisaks saate oma fotosid kohe veebi salvestada, lihtsamini suhtlusvõrgustikes jagada, sõprade ja perega ühenduses püsida, internetti sirvida, seadmeid sünkroonida... Kas vajate veel näiteid?

4,8-tolline (121,2 mm) kõrglahutusega Super Clear Touch ekraan

Nautige fotosid kohe suurelt ekraanilt

Enam ei pea te ootama kojujõudmist, et fotosid korralikult vaadata ja töödelda. GALAXY kaamera 4,8-tolline (121,2 mm) kõrglahutusega Super Clear Touch ekraan on täpselt selline, nagu kaamera ekraan peaks olema: üliterav pikslitihedus 308 pikslit tolli kohta ja täisskaala võrratuid värve. Uue White Magic tehnoloogia abil saate heledust lausa kahekordistada, ilma et peaksite aku tühjenemise pärast muretsema. Miks mitte vaadata oma kõrglahutusega filme kuldlõikelises 16:9 vormingus? Täiuslik.

Minimalistlik looduslähedane disain

Ajatu, sujuv, loomulik.

Disain loob meeleolu, teie jäädvustate pildid. GALAXY kaamera minimalistliku looduslähedase disaini ajatu ilu aitab teil jäädvustada veelgi paremaid pilte, sest kaamera ergonoomilised ja stiilsed kurvid asetavad olulisemad juhtnupud täpselt õigetesse kohtadesse – teie sõrmeotstesse. Loodusest inspireeritud disain jagab päritolu maailmas tunnustatud Samsungi GALAXY seeriaga.

Hääljuhtimine

Ärge olge häbelik. Rääkige oma kaameraga

GALAXY kaamera teeb muudki kui vaid häid pilte. See on ka väga hea kuulaja. Kuulates hoolega, mida te ütlete, suudab Galaxy kaamera teie käsklusi täita. Seega, ärge olge häbelik – käskige kaameral sisse-välja suumida, taimer seadistada ja teha pilt hetkel, kui olete valmis. Kui vaatate pildigaleriid, saate käskida pilte pöörata, kustutada ja isegi jagada. Jah, see on tõesti niivõrd tark.

Redigeerige
Redigeerige ja korraldage justkui võluväel


Nutikas sisuhaldur Smart Content Manager

Nutikaim viis fotode töötlemiseks ja korraldamiseks

Kes ei tahaks olla vaba vaevast, mis kaasneb kogu selle suurepärase sisu haldamisega, mille olete loonud? GALAXY kaamera Smart Content Manageri funktsioon teeb selle teie eest intelligentselt ära, luues kaustu, sildistades nägusid ja tehes muudki. Ühtlasi on teil võimalik vaadata fotosid mitmel erineval moel alates ajalisest järjestusest kuni unikaalse ajakirjavaateni. See hõlmab ka Photo Wizardit, millesse on kogutud hämmastav komplekt võimsaid töötlusfunktsioone, mis võimaldavad teil liikvel olles hõlpsasti professionaalse töötlusega tegeleda.

Parim nägu

Kerige tagasi täiusliku hetkeni.

Kas magasite midagi maha? Parima näo funktsiooniga ei juhtu seda enam kunagi. Kasutage seda, et pärast pildi tegemist ajas tagasi rännata ja asendada näod täiuslikega. Kasutage seda silmade avamiseks, naeratuse asendamiseks või täiusliku ilme leidmiseks. Tänu välkkiirete järjestikvõtete ja näotuvastuse koostööle saate asendada kõrvale vaatava näo sellele vajutades näoilmega, mis on jäädvustatud enne tegeliku kaadri tegemist. See tõesti on maagiline.

Rakendus Paper Artist

Muutke enda fotod kunstipärasteks visanditeks

Võimsa operatsioonisüsteemiga Android 4.1 Jelly Bean™ GALAXY kaamera annab teile täieliku juurdepääsu maailma parimatele Androidi rakendustele, näiteks Paper Artistile, mis on juba eelnevalt seadmesse laaditud. Väljendage end vabalt erinevate kunstipäraste efektide abil, et muuta oma ilusad pildid loovust kasutades justkui käsitsi joonistatud hingematvateks visanditeks. Saate valida mitmete filtrite vahel, et lisada tekstuuri ja varje, kaunistada erinevate kihtide ja raamidega ning luua käsitsi kirjutatud tekste otse pildile.

* Tehnilised andmed ja funktsioonid võivad erineda olenevalt riigist siin toodud tehnilistest andmetest ja funktsioonidest.

* Tehnilised andmed ja funktsioonid võivad ette teatamata muutuda.

Tagasi

  • Kaamera

    sensor 1/2,3" BSI CMOS
    efektiivseid piksleid 16,3 Mpx
    foto suurused kuni 4608x3456 px
    fookuskaugus (35mm ekvivalent) F23-483mm
    ava vahemik f/2,8-f/5,9
    ISO tundlikused AUTO, 100-3200
    särivahemik: 16-1/2000 s
    optiline stabilisaator Ei
    optiline zoom 21 ×
    LCD ekraan 4,8 "
    resolutsioon 921000 px
    Live View Jah
    puutetundlik ekraan Jah
    GPS andur Jah
    näotuvastus Jah
    sisemälu 8000 MB
    salvestusformaadid JPEG, MP4
    video salvestamise resolutsioon kuni 1920x1080 px
    video salvestamise kiirus kuni 120 kaadrit sekundis
    integreeritud mikrofon Jah
  • Mälukaardilugeja

    toetab mälukaarte MicroSD, MicroSDHC
  • Liidesed

    HDMI Jah
    USB-A 2.0
    Jah
    WiFi Jah
  • Mõõtmed

    kaal 300 g
    laius 12,87 cm
    kõrgus 7,08 cm
    sügavus 1,91 cm
  • Üldised parameetrid

    kaamera tüüp Kompakt
    eriomadused Android, WiFi, 3G
    tootja Samsung
    värv must
    värvus must
  • Toide

    toide aku
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.