Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Juhtmeta kaasaskantav kõlar, Philips / Bluetooth

Juhtmeta kaasaskantav  kõlar, Philips / Bluetooth
  • Juhtmeta kaasaskantav  kõlar, Philips / Bluetooth
  • Juhtmeta kaasaskantav  kõlar, Philips / Bluetooth
  • Juhtmeta kaasaskantav  kõlar, Philips / Bluetooth
  • Juhtmeta kaasaskantav  kõlar, Philips / Bluetooth

Juhtmeta kaasaskantav kõlar, Philips / Bluetooth

Tootekood: SB7260/12 Tootja: Philips
179.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Võimas heli, vapustavalt selge

Kuulake valjult muusikat Philipsi pritsme- ja põrutuskindla Shoqboxiga SB7260/12. Viige muusika koduseinte vahelt välja: see jõuline maanteesõdalane võimaldab nautida muusikat juhtmevabalt ja kartmatult – heli on võimas ja sügav, ent selge.

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Kõlaritel on 2 neodüümist elementi
Kõlaritel on 2 neodüümist kõlarielementi ja wOOx-süsteem, mis tagavad nii väikeste kõlarite kohta enneolematult hea kvaliteediga heli. Võimas heli, vapustavalt selge ja sügav bass lasevad teil kõikjal nautida parimat helikvaliteeti.

Kaasaskantavad Bluetoothiga kõlarid
Bluetooth on lühikese vahemaaga traadita side tehnoloogia, mis on nii häirevaba kui ka energiasäästlik. Tehnoloogia võimaldab lihtsasti ühendada Bluetoothiga seadmeid, et saaksite Bluetoothiga kõlarite kaudu edastada oma lemmikmuusikat nutitelefonist, tahvelarvutist või isegi sülearvutist, sealhulgas iPodist või iPhone'ist.

Põrutus- ja pritsmekindel

Philipsi SHOQBOX on pritsme- ja põrutuskindel ning sobib ideaalselt väljas seiklejatele. Tänu pritsmekindlusele ei pea muretsema vihma või ümberläinud vedelike pärast. Kummist korpus on tehtud spetsiaalsest tugevast materjalist, mis kannatab põrutusi ja karmi kohtlemist. Lihtsalt visake see kotti või riputage seljakoti külge. Sobib ideaalselt karmidesse välistingimustesse.

Liikumisandur
SHOQBOX on varustatud liikumisanduriga. Lihtsalt viibake anduri ees vasakult paremale või paremalt vasakule, et valida järgmine või viimane lugu. Muusika pausile panemiseks pange käsi sekundiks anduri kohale. Esitamise jätkamiseks tehke seda uuesti. Lihtsad žestid on kergeim viis muusikaesituse juhtimiseks.

Sisseehitatud mikrofon

Tänu sisseehitatud mikrofonile toimib Philipsi SHOQBOX ka telefonikõlarina. Kui kõne tuleb sisse, katkestatakse muusika ning te saate kõlari kaudu rääkida. Tehke ärikõne või helistage peolt oma sõbrale – mõlemal juhul toimib SHOQBOX suurepäraselt.

Kõneviibad
Kõneviibad on saadaval erinevates keeltes. Need võimaldavad kiiret tagasisidet aku laetuse kohta ja teavet, kas kõlar on seadmega korralikult ühendatud.

Pange 2 shoqboxi paari
Saate ühendada 2 SHOQBOXi kõlarit nutikate anduritega, et luua vasakule ja paremale stereosüsteem. Lihtsalt pange kaks kõlarit kõrvuti ja viibake korraga kätega mõlema anduri ees. Ideaalne pidude või kokkusaamiste puhuks. Nautige võimast stereoheli muusikat kuulates, filme vaadates ja mänge mängides.

Tagasi

  • Heli

    heli võimsus 8 W
    valjuhääldite arv 2
  • Liidesed

    3,5 mm heli sisend Jah
    Bluetooth Jah
  • Mõõtmed

    kaal 488 g
    laius 7,2 cm
    sügavus 6,8 cm
    kõrgus 17,9 cm
  • Üldised parameetrid

    tootja Philips
    värv lilla
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.