Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Lauaarvuti Mac mini, Apple

Lauaarvuti Mac mini, Apple
  • Lauaarvuti Mac mini, Apple
  • Lauaarvuti Mac mini, Apple
  • Lauaarvuti Mac mini, Apple
  • Lauaarvuti Mac mini, Apple
  • Lauaarvuti Mac mini, Apple
  • Lauaarvuti Mac mini, Apple
  • Lauaarvuti Mac mini, Apple
  • Lauaarvuti Mac mini, Apple
  • Lauaarvuti Mac mini, Apple

Lauaarvuti Mac mini, Apple

Tootekood: MD387Z/A Tootja: Apple
619.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Tõeline saavutaja.

Mac mini sisaldab kolmanda põlvkonna Intel Core protsessoreid, kiiremaid integreeritud graafikaprotsessoreid, Thunderbolt- tehnoloogiat ja palju liideseid. Oota sellelt paljut.

• Intel® Core i5 (2,5 GHz)
• 500 GB HDD

Loe edasi

Sarnane toode meie valikus

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Kuni kaks korda kiiremad protsessorid.
Tehtud ja tehtud.


Kolmanda põlvkonna Intel Core protsessoritega Mac minid suudavad võistelda endast kaks korda suuremate arvutitega. Võid valida 2,5 GHz kahetuumalise Intel Core i5. Või veelgi võimsama 2,6 GHz neljatuumalise Intel Core i7, mille jõudlus on kuni kaks korda suurem eelmise põlvkonna kahetuumalise Mac mini jõudlusest.

Kui sa kasutad suurt protsessorijõudlust nõudvaid programme, suurendab Turbo Boost 2.0 protsessori taktsageduse kuni 3,6 gigahertsini. Hüperlõimtöötlus võimaldab igas tuumas kasutada kaht lõime, muutes sellega OS X opsüsteemis mitme funktsiooni korraga kasutamise veelgi tõhusamaks. Lisaks ühendab integreeritud mälukontroller kiire 1600 MHz mälu otse protsessoriga, et see saaks otse sinu andmeid kasutada. Lühidalt öeldes on Mac mini väike võimas kast.

Neljatuumalise protsessori jõudlus
Eelmise põlvkonna kahetuumalisest Mac minist kuni 2,3 korda kiirem


Intel HD Graphics 4000.
See paneb asjad tõesti liikuma.


Intel HD Graphics 4000 pakub võrreldes eelmise põlvkonna integreeritud graafikaprotsessoritega kuni 65% suuremat jõudlust graafika jaoks.2 Videod, mida vaatad, ja mängud, mida mängid on sujuvamad. Fotoalbumite sirvimine läheb väledalt. Sul on ka piisavalt võimsust, et töödelda oma HD-video filmiks, mis on väärt pidulikku esilinastust.

Salvestusruum ja mälu.
Nii suureks kui tahad, nii ruttu kui tahad.


Kuni 1 TB kõvaketas.
Mac mini standardvarustusse kuulub kas 500 GB või 1 TB 5400 pööret/min kõvaketas. Saad sellest talletada oma fotosid, filme, muusikat, faile ja veel palju-palju muudki.

Kuni 256 GB välkmälu.
Võid oma Mac mini jaoks tavalise kõvaketta asemel valida hoopis kuni 256 GB välkmäluga pooljuhtketta. Välkmälu jõudlus on kõvaketta omast kuni viis korda suurem – kiirus, mida märkad Mac mini või rakenduse käivitumisel või oma fotokogu sirvimisel.

Saa tuttavaks – Fusion Drive.

Mac mini pakub ka murrangulist salvestusviisi Fusion Drive, mis ühendab 1 TB kõvaketta 128 GB suure jõudlusega välkmäluga. Fusion Drive haldab automaatselt ja nutikalt sinu andmeid nii, et rakendused, dokumendid, fotod ja muud failid jäävad kiiremasse välkmällu ja harvemini kasutatav sisu teisaldatakse kõvakettale. Seadme käivitumiseks kulub vähem aega ja mida tuttavam on süsteem sinu tööstiiliga, seda kiiremini avanevad rakendused ja failid. Mis kõige parem – sina ei pea selleks midagi tegema.

Suurenda mälumahtu hetkega.
Mac minis kasutatakse 4 GB kiiret 1600 MHz DDR3-mälu. Tänu alumisel küljel olevale eemaldatavale paneelile on lihtne mälu lisada. Keera seda ja ongi arvuti avatud. Paigalda uus mälu SO-DIMM-pessa ja ongi mälu lisatud.

Thunderbolt. Kõige kiirem ja paindlikum S/V-süsteem, mida lauaarvutites kunagi nähtud. Olenemata suurusest.

Mac minis kasutatav Thunderbolt-tehnoloogia on fenomenaalselt kiire. See kasutab andmete edastamiseks kahte 10 Gbit/s kanalit. See on 12 korda kiirem standardist FireWire 800 ja 20 korda kiirem standardist USB 2. Lisaks kiirusele pakub Thunderbolt seninägematuid laiendusvõimalusi. Ühe liidese abil saad luua pärgühenduse kuni kuue Thunderbolt-seadmega (sh kaks Apple Thunderbolt Display kuvarit). Kuna Thunderbolt põhineb DisplayPort-tehnoloogial, siis saad otse ühendada ka Mini DisplayPorti seadmed nagu kuvar Apple LED Cinema Display.

USB 3, WiFi ja Bluetooth. Sa oled väga hästi ühendatud.

Tänu piisavalt paljudele liidestele saad ühendada kõik vajaliku.

Thunderbolt on küll võimas, aga sul on ka muid võimalusi. Kui sul on muu tootja kuvar, siis saad näiteks selle ühendamiseks kasutada HDMI-liidest ja Mac miniga kaasas olevat HDMI-DVI-adapterit. Kui soovid korraga vaadata rohkem fotosid, filme ja dokumente, saad ühendada isegi kaks kuvarit. Sisseehitatud SDXC-kaardipesa abil on digikaamerast fotode ja videote importimine hõlbus ning FireWire 800 liides töötab mitmesuguste salvestus-, heli- ja videoseadmetega.

USB 3.

Mac minisse sisseehitatud USB 3 liidese abil saad ühendada välise kõvaketta ja mahukad failid edastada minutite asemel sekunditega. Kõikidel Mac minidel on neli USB 3 liidest, mille kiirus on USB 2 liidestest kuni kümme korda suurem ja mille abil saad ühendada kõik oma USB-ga ühilduvad seadmed nagu iPhone, iPad, iPod või digikaamera.

WiFi ja Bluetooth.

Igas Mac minis kasutatakse uusimat traadita side tehnoloogiat 802.11n.6 Otsib automaatselt üles sinu WiFi-võrgu, et saaksid ühenduse luua ja surfata veebis ning juhtmevabalt printida ja muusikat voogesitada. Tänu sisseehitatud Bluetooth-liidese tehnoloogiale saad ühendada tarvikuid nagu juhtmeta klaviatuur ja hiir.

HDMI

Ükski ekraan pole liiga suur.
Mac mini ühendamine sinu suurima ekraaniga (näiteks HD-teleriga) on tänu sisseehitatud HDMI-liidesele väga lihtne. Kui soovid vaadata iTunesis olevaid filme ja telesaateid HD-kvaliteediga, surfata Internetis ja sirvida fotokogus olevaid pilte, on selleks vaja kõigest ühte HDMI-kaablit. Lisaks saad kasutada käepärast pulti, millega saad reguleerida Mac mini väljundit ka kõige suurema HD-kvaliteediga teleri ekraanil. Kui soovid kuulata muusikat, saad oma iTunesi muusikakogusse kuuluvaid lugusid kuulata koduse meelelahutuskeskuse kaudu või baasjaama AirPort Express abil ükskõik millises toas asuvate kõlarite kaudu.

Kasuta olemasolevat kuvarit, klaviatuuri ja hiirt.
Kasuta juba olemasolevaid seadmeid.


Ühenda Mac miniga oma olemasolev kuvar, klaviatuur ja hiir. Lülita arvuti sisse ja näe kõike töötamas. See on üks Mac mini suurepärastest omadustest – võid sellega ühendada peaaegu mistahes seadme.

Tagasi

  • Protsessor

    protsessori tootja Intel
    protsessori tüüp Core i5
    protsessor 3210M
    kiirus 2,5 kuni GHz
  • Põhimälu

    mälu tüüp DDR III
  • Salvestusmälu

    mäluseadme maht 500 GB
    ühendusliides SATA
  • Graafika

    graafikakaardi mälu tüüp DDR III
  • Liidesed

    DisplayPort Ei
    DVI Jah
    HDMI Jah
    kõrvaklappide väljund Jah
    USB-A 3.0
    4 tk
  • Mõõtmed

    laius 19,7 cm
    sügavus 19,7 cm
    kaal
    1,22 kg
  • Üldised parameetrid

    tootja Apple
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.