Toode pole müügis
KASUTUSSOOVITUSED
• Kasutage purustatud jääd suurejooneliste mereannilettide ja külmlaudade valmistamisel. Sellest saab teha suurepärase aluse lemmikmagustoitude ja külmade maiustuste serveerimiseks ning lisab efekti ka eraldi toiduportsjonitele.
• Samuti on jääpurustaja iga peo kohustuslik abimees - eriti, kui serveerite erinevaid kokteile.
• Valmistage eelnevalt suured kannutäied jooki ning purustage vahetult enne serveerimist sellesse vastavalt vajadusele jääd. Külalised ei pea ootama ja teil jääb pidutsemiseks rohkem aega.
• BETEC jääpurustaja annab ka mahladele ja mahlasegudele uue värskendava meki. Kõik maitseb topsitäie purustatud jääga paremini ja värskemalt.
• Külmade toitude, näiteks jahutatud suppide serveerimiseks ääristage serveerimisanum purustatud jääga ning puistake jääle kivisoola, et tagada jää minimaalne sulamine. Seejärel asetage supikauss jääga ääristatud serveerimisnõusse, surudes seda kergelt allapoole, et kontakt jääga oleks maksimaalne.
• Toidu jahutamiseks, serveerimiseks ja välja panemiseks suurtes eineluadades purustage piisav kogus jääd, et katta serveerimisalused, ning asetage sobivad toidud, näiteks kreveid, otse jääle.
• Viilutatud toored juur- ja puuviljad tuleks asetada väiksematele alustele või taldrikutele ning panna välja purustatud jää sisse asetatuna.
• Kui te ei aseta toitu otse jääle, puistake jääle sulamise vähendamiseks kivisoola. Seda välja arvatud koorikloomade puhul.
• Oivalise toorete mereandide väljapaneku saamiseks puistake kivisoola jääle ning asetage seejärel austrid, littleneck merekarbid, vähid, krabid ja muud koorikloomad otse jää peale.
Fun cooking
Võimsus
Mõõtmed
Üldised parameetrid
Lingid
Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.
Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.
Hetkel arvustused puuduvad.
Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.