Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Fotokaamera DMC-FS37, Panasonic

Fotokaamera DMC-FS37, Panasonic
  • Fotokaamera DMC-FS37, Panasonic
  • Fotokaamera DMC-FS37, Panasonic
  • Fotokaamera DMC-FS37, Panasonic
  • Fotokaamera DMC-FS37, Panasonic
  • Fotokaamera DMC-FS37, Panasonic
  • Fotokaamera DMC-FS37, Panasonic

Fotokaamera DMC-FS37, Panasonic

Tootekood: DMC-FS37EP-K Tootja: Panasonic
239.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

28 mm 8x optilise suumiga LEICA DC lainurkobjektiiv, iA- ehk intelligentne automaatrežiim koos optilise pildistabilisaatoriga MEGA O.I.S., kõrglahutusega video salvestamine (1280x720 pikslit sagedusega 24 kaadrit sekundis Motion JPEG vormingus)

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

28 mm 8x optilise suumiga LEICA DC lainurkobjektiiv ja nutikas puuteekraanilt juhtimine

Digikaameral DMC-FS37 on 28 mm 8x optilise suumiga LEICA DC VARIO-ELMAR lainurkobjektiiv (35 mm kaamera ekvivalent: 28-224 mm). 28 mm lainurkobjektiiv võimaldab lihtsalt jäädvustada suuri inimgruppe siseruumides või suurejoonelisi arhitektuuristruktuure ja -vaateid dünaamilise laiuse ja rikkaliku perspektiiviga. 8x optilise suumiga objektiiv tagab teile äärmiselt loomuliku ilmekuse selliste inimeste ja loomade jäädvustamisel 16,1-megapikslise eraldusvõimega, kellele te ei pääse pildistamiseks ligi. Optiline lisasuum laiendab 8x suumimismäära võimsale 18x suumile 3-megapikslisel või väiksemal eraldusvõimel.

Digikaameral DMC-FS37 on 3-tolline puutetundlik vedelkristallekraan. Salvestamise ajal saab seadistada vaid puudutusega automaatteravdamise punkti soovitud osale AF-raamis. Lisaks on korraga juhitavad automaatteravdamine ja päästiku vajutamine. Esituse ajal saab kujutisi kerides valida kiiresti vaatamiseks soovitud pildi. Lisaks on mudelil DMC-FS37 intelligentne vedelkristallekraan. See funktsioon reguleerib automaatselt ekraani heledust vastavalt salvestustingimustele. Intelligentne vedelkristallekraan tagab teravad ja selged kujutised peaaegu mis tahes salvestustingimustes alates öistest võtetest kuni heleda päevavalgusega stseenideni.

Intelligentse eraldusvõime tehnoloogiaga tuvastatakse automaatselt 3 ala kontuurid, detailse tekstuuriga alad ja pehme gradatsiooniga alad. Lisaks teravuse ühtlasele parandamisele teostab see tehnoloogia täpselt signaalitöötlust piksel piksli haaval kõige tõhusamal viisil vastavalt alale. Tulemuseks on selged ja täpsed kujutised. Intelligentne suum laiendab suumimismäära umbes 1,3x pildi kvaliteeti isegi digitaalsuumiga kombineerimisel säilitades. 8x optilise suumi saab virtuaalselt laiendada 10x ekvivalendile.

Intelligentses automaatrežiimis ehk iA-režiimis toimivad täiustatud tuvastusfunktsioonid automaatselt samaaegselt sätete optimeerimiseks, muutes varasemast lihtsamaks igal salvestamiskorral kaunite fotode jäädvustamise. iA-režiim sisaldab optilist pildistabilisaatorit MEGA O.I.S. käte värina tuvastamiseks, intelligentset ISO-kontrolli subjekti liikumise tuvastamiseks, automaatteravdamise/automaatsäritusega näotuvastust nägude tuvastamiseks AF-raamis, AF Tracking funktsiooni liikuvale subjektile pidevalt järgnemiseks ja selle fookuses hoidmiseks, intelligentset võttevalijat võttetingimuste tuvastamiseks ja intelligentset säritust heleduse taseme tuvastamiseks.

Digikaameraga DMC-FS37 saab salvestada kõrglahutusega videoid (1280x720 pikslit sagedusega 24 kaadrit sekundis Motion JPEG vormingus). Lisaks suudab DMC-FS37 laadida videoid üles YouTube'i ja fotosid Facebook'i. Kasutaja peab vaid märgistama fotod ja videod, mida soovib jagada, ja ühendama kaamera või SD/SDHC/SDXC mälukaardi arvutiga. Üleslaadimine algab automaatselt vaid juhiseid järgides. Kuna kasutamine on nii lihtne, saab fotosid ja videoid jagada otsekohe pere ja sõpradega kogu maailmas.

Tagasi

  • Kaamera

    sensor 1/2,33" CCD
    efektiivseid piksleid 16,1 Mpx
    fookuskaugus (35mm ekvivalent) 28 - 224 mm
    ISO tundlikused Auto, 80, 100, 200, 400, 800, 1600, High ISO (1600-6400)
    särivahemik: 8–1/1600 s
    sarivõte 4 kaadrit sekundis
    digitaalne zoom 4 ×
    optiline zoom 8 ×
    LCD ekraan 3 "
    resolutsioon 230000 px
    Live View Jah
    puutetundlik ekraan Jah
    sisemälu 70 MB
    salvestusformaadid JPEG
    video salvestamise resolutsioon 1280x720
    video salvestamise kiirus kuni 24 kaadrit sekundis
    integreeritud mikrofon Jah
  • Mälukaardilugeja

    toetab mälukaarte SD, SDHC, SDXC
  • Liidesed

    AV väljund (PAL/NTSC) Jah
    USB-A 2.0
    Jah
  • Mõõtmed

    kaal 159 g
    laius 9,92 cm
    kõrgus 5,65 cm
    sügavus 2,77 cm
  • Üldised parameetrid

    kaamera tüüp Kompakt
    komplektis Krihvel, akulaadija, aku, AV-juhe, USB-juhe, toitejuhe, käerihm, CD-ROM
    tootja Panasonic
    värvus must
  • Toide

    aku tüüp Liitium-ioon
    toide aku
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.